UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YAŞLI KADIN GÖRDÜĞÜ MANZARA SONRASI ŞOKA GİRDİ!..

Kütahya'da, komşularının uyarısı üzerine kontrol etmek için memleketinden döndüğü evinde 3 kişiyi uyurken bulan 63 yaşındaki kadın, şoka girdi. Kadının, kızının kız arkadaşına teslim ettiği evin anahtarının, kalmaları için üniversite öğrencilerine verildiği ortaya çıktı

YAŞLI KADIN GÖRDÜĞÜ MANZARA SONRASI ŞOKA GİRDİ!..

Kütahya'da, komşularının uyarısı üzerine  kontrol etmek için memleketinden döndüğü evinde 3 kişiyi uyurken bulan 63  yaşındaki kadın, büyük şaşkınlık yaşadı.

Dumlupınar Üniversitesinde öğrenim gören kızıyla birlikte Yıldırım  Beyazıt Mahallesi'nde kiraladıkları evde yaşayan emekli öğretmen Kıymet  Kayadelen, yaklaşık bir ay önce memleketi Eskişehir'e gitti.

Telefonla konuştuğu komşularının evinin penceresinin açık olduğunu  söylemeleri üzerine Kütahya'ya dönen Kayadelen, apartmanın 5. katındaki dairenin  kapısını açtığında içeride erkek ayakkabıları ve kanepelerin üzerinde yatan 3  kişiyi gördü.

Büyük şaşkınlık yaşayan Kayadelen, evden sessizce çıkıp 155 Polis  İmdat Hattı'nı arayarak, evinde tanımadığı 3 erkek şahsın uyuduğunu bildirdi.

İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri, kanepelerde uyuyan gençleri  uyandırdı.

Gençler, polis ekiplerince eşyaları toplatılarak evden çıkarıldı.

Korktuğu için şoka giren ve göz yaşlarını tutamayan kadını ise eve  gelen polisler teskin etti.

Eve çağrılan çilingir tarafından kapının kilidi değiştirilerek, yeni  anahtarları kadına teslim edildi.

Gençler, kalacak yerleri olmadığı için bir kız arkadaşlarının evin  anahtarını kendilerine verdiğini ve yaklaşık bir haftadan beri burada  kaldıklarını söylediler.

"Çok korktum"

Ev sahibi Kayadelen,  yaptığı açıklamada, üniversitenin  tatile girmesinin ardından yaklaşık bir ay önce Eskişehir'e gittiklerini söyledi.

Komşularının telefonla arayarak evinin penceresinin açık olduğunu  söylediklerini anlatan Kayadelen, şunları dile getirdi:

"Ben de evimi kontrol etmek için gelmiştim. Kapıyı açtığımda içeride  erkek ayakkabıları ve odada yatan birilerini gördükten sonra sessizce evden  çıkarak hemen polisi aradım.

Polisler hemen eve gelerek uyuyan kişileri  uyandırdı. Çok korktum. Burada kalan çocuklar öğrenciymiş. Evin anahtarını 2  günlüğüne kızımın arkadaşı Kübra'ya vermiştim.

O da bizden izinsiz olarak evin  anahtarını kalmaları için bu gençlere vermiş. Yaptıkları çok büyük yanlış. 

Şikayetçi olacaktım ama öğrenci oldukları için şikayetimden vazgeçtim. Ben emekli  bir öğretmenim. Benim de öğrenci kızım var. Nasıl şikayetçi olabilirim ki?"

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkütahya