UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEYLİN'İN ÖLÜMÜNÜN ARDINDAN FLAŞ GELİŞME!

İzmir'in Ödemiş İlçesi’nde parkta kaybolduktan 3 gün sonra komşularının evinde cesedi bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik’in ölümüyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Ceylin’in Adli Tıp Kurumu’ndaki ilk otopside, başının arka bölümünde travmatik bir bulgu sonrasında ekimoz, ayrıca sütür (kafadaki kemiklerin birleşme yerinden ayrılması) tespit edildi. Soruşturmada sıcak bir gelişme yaşandı. Ş.T.'nin 1.5 yaşında ve 6 aylıkken yaşamlarını yitiren çocuklarıyla ilgili de araştırma başlatıldı.

CEYLİN'İN ÖLÜMÜNÜN ARDINDAN FLAŞ GELİŞME!

Polisteki sorgusu süren şüpheli komşu kadın Ş.T.’nin, küçükken çocuğu olmayan halasına evlatlık verildiği, ayrıca iki çocuğunu doğumlarından sonra kaybettiği öğrenildi. Gözaltındaki Ş.T.’nin Ceylin kayıpken küçük kızın büyükbabası ile babaannesine yakınlık gösterdiği, onları teselli etmeye çalıştığı ortaya çıktı. Ş.T.’nin, Ceylin’in kaçırıldığına dair cep telefonu mesajının gelmesinden sonra da büyükbaba Mustafa Atik’e "Bu kişiyi bulursam parçalayacağım, lime lime edeceğim" dediği öğrenildi.

Soruşturmada sıcak bir gelişme yaşandı. Ş.T.'nin 1.5 yaşında ve 6 aylıkken yaşamlarını yitiren çocuklarıyla ilgili de araştırma başlatıldı.

İzmir’in Ödemiş İlçesi’nde, 10 yaşındaki Ceylin Atik’i öldürdüğü ileri sürülen Ş.T. ile ilgili polis önemli bir araştırma daha başlattı. Ş.T.’nin 1,5 yaşındaki kızı beşikten düşerek hayatını kaybetmiş, ardından dünyaya gelen diğer kızının 6 aylıkken hastalık sonucu can verdiği öğrenilmişti.

Polis Ceylin Atik’in hayatını kaybetmesinin yanı sıra Ş.T.’yle ilgili komşularının ve tanıdıklarından aldığı bilgiler sonrasında ölen iki çocuğuyla ilgili de inceleme kararı aldı. Hastane kayıtlarından o zaman hazırlanmış resmi evraklarda araştırmaya alındığı öğrenildi.

Minik Ceylin'i yaklaşık 7 yıldır görmeyen annesi cenazede gözyaşlarına boğuldu. Olayı aynı gün eve gelen polislerden öğrendiğini ifade eden Ayşe Yılmaz, “Kızımı benim kaçırdığımı düşünmüşler. Keşke ben kaçırsaydım da böyle olmasaydı. Kızımın psikolojisi bozulmasın diye yıllardır aramadım. Anneyim ben. Her gün ağlıyordum.” dedi.  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERceylin  ödemiş  soruşturma