UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET ŞENER İLK KEZ BU KADAR AĞIR KONUŞTU!

Demet Şener 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay'a geçen Ekim'de 'Bana ihanet etti' diyerek boşanma davası açmıştı. Demet Şener yaşadıklarını Şamdan Dergisi'ne anlattı...

DEMET ŞENER İLK KEZ BU KADAR AĞIR KONUŞTU!

Şener, 'Bizimki kâğıt üstünde bir evlilik değildi. Aşk doluydu. O yüzden bu olay bende şok etkisi yarattı. Başka türlü olsaydı 'Ben zaten biliyordum, olacağı buydu' derdim. Evliliğimde hissettiğim ya da gördüğüm hiçbir problem yoktu. 'İbrahim asla yapmaz' derdim, ona çok güvenirdim. Ben bu evlilikte dört dörtlüktüm. Vicdanım, kalbim rahat.

'Tabii ki zor bir süreçten geçiyorum. Kırgınlıklar, üzüntüler var. Ama pişmanlığım yok. Negatif enerjide kalmaktan hoşlanmıyorum. Geriye dönüp takılmıyorum. Olayı öğrendiğim an boşanmaya karar verdim. Herkesin kabul edeceği şeyler vardır. Ben bunu kabul edemezdim, böyle mutlu olamazdım. Evlilikte büyük fedakarlık yaptım.

Kendimi çok geri plana çektim. 'Aman Demet ön plana çıkma, davete gitme, fazla iş yapma' diye kendimi hep engelledim. Şimdi gerçek Demet'e döndüm. İnsanın kendisini bastırması doğru değilmiş.

Artık kimse umrumda değil. Kim ne derse desin istediğim hayatı yaşayacağım. İbrahim'e karşı aşk ve sevgi hissetmiyorum. Bir sene önceki duygularımla şu anki durumum çok farklı. Demek ki bazılarına aşk dolu bakışlar ve o güzelim duygular yetmiyormuş. Çocuklarımız İrem ve Ömer babalarını istedikleri zaman görüyorlar. Biz şimdilik karşılaşmıyoruz. Ama ileride olacak. Her şey soğuyacak ve olacak. Bize yakışan budur.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDEMET ŞENER  İBRAHİM KUTLUAY