UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜLERİN ‘BEN’ HALLERİ DİNLEYİCİDE NASIL BİR İZLENİM BIRAKIYOR!

UçanKuş TV’de akşamları 20.15’de yayınlanan İki Kadın Arasında programına bağlanan müzik psikoloğu Cenk Erdem ünlülerin kendilerine taktıkları “Kraliçe, Rakipsiz, Zirve, Şampiyon” gibi isimlerin dinleyicinin nezdinde değer kaybettirdiğini söyledi.

ÜNLÜLERİN ‘BEN’ HALLERİ DİNLEYİCİDE NASIL BİR İZLENİM BIRAKIYOR!

UçanKuş TV İki Kadın Arasında programında ünlülerin kendilerine taktıkları ve albümlerine verdikleri isimler masaya yatırıldı. Hande Yener’in albümünü  Hepsi Hit ve Hepsi Hit2 olarak adlandırması, Demet Akalın’ın ‘Rakipsiz’ iddiası, Hadise’nin ‘Şampiyon’ albümü derken şarkıcıların kendi aralarındaki rekabeti albümlere de taşındığı gözle görülür bir detay.

HANDE YENER’İN ZİRVEDEYİM İDDİASI

Her yaptığı röportajda, kraliçe olduğunu iddia eden, her yaptığı şarkının Hit’ler listesine girdiğini söyleyen, kendisinin tek olduğunu vurgulayan Hande Yener’in bu rekabeti diğer şarkıcıları da sardı. Demet Akalın’ın Hande Yener’e inan ‘popun kraliçesi’ iddiası derken şimdilerde Hadise’nin de çıkardığı albümle şampiyonluğunu iddia etmesi müzik piyasasında ilginç terimleri ortaya çıkarttı.

HEPSİ HİT, KRALİÇE, ZİRVE, PIRLANTA, ŞAMPİYON GİBİ İSİMLER DEĞER KAYBETTİRİYOR

Müzik Psikoloğu Cenk Erdem, şarkıcıların kendileri ve albümleri için kullandıkları bu isimlerin izleyici nezdinde olumsuz etkiler bıraktığını söyledi. Erdem yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Bir albümün hit olduğunu, şampiyon olduğunu, zirvede olduğunu dinleyici belirler. Bu tür tanımlamalar şarkıcının değerini düşürür. İçi boş bir durum iması yaratır.” dedi.  


GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkraliçe  rakipsiz  zirve  şampiyon  cenk erdem