UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!..

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!..

İNENLER


MUSTAFA CECELİ

9 yıllık eşi Sinem Gedik’ten tek celsede boşanan Mustafa Ceceli sadece 5 gün sonra Selin İmer’e aşkını ilan etmişti. Tarihler 29 Haziran’ı gösteriyorken Mustafa Ceceli ve Selin İmer nişanlandı. Tıpkı ilan- ı aşkı gibi ilişkisinin resmiyet kazanması için de acele etti Ceceli (?)..

Hayır hayır, bu defaki acele değil planlı bir kurguydu. Mustafa Ceceli’nin seçtiği tarih Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in düğününe ve Alişan ile Eda Erol’un nişan tarihine denk geliyordu… Basının ilgisi bu iki önemli etkinlik üzerindeyken Mustafa Ceceli herkesten gizli saklı yapmak istemişti nişan törenini ancak unuttuğu şey; UçanKuş ekipleriydi.

UçanKuş kameralarını gören Mustafa Ceceli o anlarda neye uğradığına şaşırmış ve sanıyoruz ki bu şaşkınlıkla mikrofonlarımıza engel olmak istemişti. Sonrasında aldığımız bilgilere göre ise nişanlısı Selin İmer ve ailesi, gizli nişanın ortaya çıkmasında masum güvenlik görevlilerini suçlamıştı.

Sonrasında ise beklenen nikah…

Ancak, Ceceli, samimiyetsiz duruşuyla inenler listemizin ilk sırasında yer alıyor

 

HADİSE

Tam da şampiyonluğunu ilan etmişti Hadise; bir haberle bozguna uğradı. Yıllardır jüri üyeliğinde bulunduğu “O Ses Türkiye” müzik yarışmasının jüri üyeliğinden çıkarılacağı haberini aldı.

Jüri koltuğunda oturduğu 6 yıldan beri şampiyon olmak için çabalayan Hadise geçtiğimiz yıl bu emeline de ulaştı. Bu başarısından ilham almış olacak ki kendisi “Şampiyon” isimli şarkısını çıkardı.

Ancak şarkısı da hiç ses getirmedi.

Kiloları da başını alıp giden Hadise inenler listemizde 2. Sırada…

 

CAN ATEŞ

Meryem Uzerli’nin kızının babası Can Ateş’le olaylı bir şekilde ayrıldığı günler hala aklımızda… Meryem Uzerli, hamile olduğu günlerde Can Ateş kendisini bırakıp gitmiş ve güzel oyuncu da çocuğunu babasız büyütmeyi göze almıştı… O dönemlerde bir haber de Can Ateş’in Uzerli’den yüksek meblağ da borç para aldığı yönündeydi.

Can Ateş’in 17 Mart 2015 tarihli HT MAGAZİN'de yer alan “Aşk Batığı” haberi nedeniyle Habertürk'e açtığı, 200 bin TL'lik tazminat davası dün görüldü. Meryem Uzerli’nin de tanık olduğu davada haberleri doğrulayan Uzerli, “paramı zorla alabildim” dedi.

Ne yazık ki bu haberler Can Ateş’e hiç yakışmadı. Uzun süre kızına sahip çıkmayan Can Ateş, bir de çocuğunun annesini böyle bir durumda bırakınca inenler listemizde 3. sırayı yer aldı.

 

ASLI ENVER

Murat Boz’la kısa bir süre önce barıştı Aslı Enver, yoksa hiç ayrılmamış mıydı? Neyse efendim. Biz bu çok yakışan çiftin barışmasına çok sevindik. Zira, çiftin çelişkili cevapları, barıştılar mı barışmadılar mı konuları bir hayli uzun ve gereksizdi.

Barışma ise Aslı Enver’in kariyer hayatına zarar verdi. Murat Boz’la rol aldığı “Kardeşim Benim 2” filminin çekimlerinde yer alamadı… Buna da biraz üzüldük, çünkü rolünün hakkını vermişti.

Haliyle bu konuda iddialar da üst üste geldi; filmde Aslı Enver’in Burak Özçivit ile sevgilini rolünü canlandırması ve yakınlaşma sahnelerinin Murat Boz – Burak Özçivit dostluğuna zarar vermemesi için Aslı Enver’in vazgeçtiğiydi.

Bir diğeri ise, ikilinin magazin haberlerinin, filmin önüne geçme ihtimalinden dolayı yapım ekibinin istememiş olabileceği iddiasıydı.

Sebep her neyse Aslı Enver rolünü Leyla Feray’a kaptırmış ve onun kariyer hayatındaki düşüşü bizim de inenler listemizde yerini almasını sağladı.


 

 

MERVE BOLUĞUR

Bir varmış, bir yokmuş…

Merve Boluğur adında siyah saçlarıyla, göz makyajıyla bembeyaz teniyle, her role uyum sağlayan oyunculuk yeteneğiyle bir zamanlar Türk televizyonlarında esip kükreyen güzel bir oyuncu varmış…

Ancak 2015 yılında Murat Dalkılıç ile evlenen Boluğur birden yok olmuş… Dizileri tutmaz olmuş, başrolleri yana çevrilmiş. Boluğur, ne oldu da elini eteğini çekti bilinmez olmuş.

Bir de sürekli boşanma haberleriyle gündemde yer almaya başladı. Zaten adı sadece eşi Murat Dalkılıç ile duyulurken bir de evlilik hayatıyla ilgili ortaya atılan iddialar kendisini inenler listemizde 5. sıraya indirdi.

 


ÇIKANLAR


TARKAN

3 haftadır çıkanlar listemizin zirvesindeki tek isim Megastar Tarkan… Yine, yeniden…

Megastar, adeta rakamlarla meydan okuyor.

Önce belirtelim; Tarkan, 7 açık hava konserini gerçekleştirdi, ama art arda gerçekleşen konserleri boyunca enerjisi hiç bitmedi. Helal olsun…

Megastar’ın  “10” adlı albümünün yankıları ise devam ediyor. Tarkan, yeni albümü ile kısa sürede 330 bin adetlik satış rakamına ulaştı. Tarkan, dijital müzik platformu ile yaptığı anlaşmayla, yaz konserleriyle, CD satışıyla ve online müzik gelirleriyle 20 günde 32.2 milyonluk ekonomi sağladı. Şimdi siz söyleyin; Uçankuş çıkanlar listesinin birinci sırasını ondan fazla kim hak ediyor?

 

SILA

Megastar Tarkan açıkhavada üst üste 7 konser verdi, onu güzel şarkıcı Sıla 5 konserle takip etti.

 Sıla’nın Ocak ayından itibaren Türkiye’nin dört bir yanında sahneye taşıdığı “Heybeden Şarkılar” konser serisi yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Dokuz senelik kariyerinde söylemeye fırsat bulamadığı şarkıları da bu konsept de seslendiren Sıla, sevenlerinden geçer not alınca başarısı konser programına da yansıdı…

3972 oturma kapasiteli konser salonunu Megastar’dan sonra böylesine dolduran ve talep gören Sıla’nın bu başarısını göz ardı etmek de bize yakışmazdı.

Kendisinin işine verdiği özveri ve klasik sahne programlarının dışına çıkarak elde ettiği bu başarıyla kendisine çıkanlar listemizde 2. sırada yer vererek kutluyoruz.

 

ŞAHAN GÖKBAKAR

10 aylık Kartal bebek yaşam mücadelesiyle ülkenin gündemine oturmuştu. Yaşaması için kalp nakline ihtiyaç duyan Kartal bebeğin 1 milyon euro’ya ihtiyacı vardı. Ailenin çaresizlik içinde kıvrandığı bu süreçte ünlü isimlerin seferberliğiyle tüm Türkiye tek yürek oldu ve ameliyat için gerekli para toplandı. Şimdi geriye Kartal bebekten alınacak müjdeli haberi beklemek kaldı…

Tabii ünlü isimlerin katkılarının yadsınamaz büyüklükte olduğu bu mücadelede Şahan Gökbakar’ın yardım çağrısı başı çekti dememiz mümkün. Haberi duyar duymaz harekete geçen Gökbakar, 20 bin TL’lik bağış makbuzunu sosyal medya hesabından paylaşarak umut oldu.

Haliyle Şahan Gökbakar’ın sağduyulu davranışı çıkanlar listemizde 3. sırada yer almasını sağladı.

 

SEDA AKGÜL

Başarılı bir haberciyken, kariyer hayatında keskin bir dönüş yaparak reality şovlarda yer alan Seda Akgül bu işin de hakkını verdi.

Seda Akgül, “Kısmetse Olur” programıyla ününe ün katmıştı. Programın yayından kaldırılmasının ardından kısa bir süre sonra yeni projesi için Fox TV ile anlaştı. Her girdiği işin altından hakkıyla kalkan Seda Akgül için bu anlaşmanın çok yerinde olduğunu söylememizde fayda var.

Bir de yıllara meydan okuyan güzelliği var Seda Akgül’ün. Verdiği kilolarla magazin gündeminin de dikkatini çeken Akgül, geçtiğimiz günlerde beyaz mayosuyla cebinden kaç kişiyi çıkarır, varın siz sayın. Bir hayli kilo veren Seda Hanım’ın vücudunun sıkılığı dikkatlerden kaçmazken, kendisine verdiği değer ile biz de çıkanlar listemizde 4. sırayı kendisine adıyoruz.

 

İKİ KADIN ARASINDA

Uçankuş TV’de her akşam 20.15’te ekranlara gelen iki kadını bilenler bilir, tanıyanlar tanır…

Bu iki kadın neler yapmıyor ki;

Sosyal yaşamdan ve magazine dair öne çıkan haberleri tarafsız ve ilk önce seyircilerle buluşturuyor.

Sadece herkesten önce ulaştırmakla kalmıyor, üstüne üstlük telefon bağlantılarıyla, özel görüntülerle haberi teyit ediyor.

Haberi ayağına çağırmıyor, haberin peşinden koşuyor.

Tabii bir de bol bol didişiyorlar, ama gerektiğinde tek ses olup meydan okuyorlar.

Uçankuş TV’de herkese hitap eden ama en çok tüm kadınların sesi olduğu “İki Kadın Arasında” programı çıkanlar listemizde 5. sırada…

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler çıkanlar