UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!..

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!..

İNENLER

1 - DENİZ SEKİ

Deniz Seki 3 yıl aradan sonra yeniden sahnelere döndü.

Buraya kadar her şey normal…

Ama sahne aldığı yerde bir sıkıntı var. Madde kullanmak ve ticaretini yapmaktan 3 yıl cezaevinde yatan Seki, çıkar çıkmaz ilk konser yeri olarak bir kumarhaneyi ( Kıbrıs - Savoy ) seçmesi hayal kırıklığı yarattı.

Bu şekilde devam ederse var olan hayran kitlesini de iyice kaybedecek. Deniz Seki’nin bu kendisiyle çelişen durumu inenler listesinde 1 numarada yer almasına sebep oldu.

2 - IŞIN KARACA

Ah Işın ah…

Bir var bir yok… En son ne zaman müziği konuşuldu kimse hatırlamıyor.

Ya evliliği ya da biten ilişkisi ile anılmaktan başka bir şey yapamıyor. Son olarak 11 Temmuz’da yeni bir şarkı piyasaya sürdü ama o da olmadı. Nerede o 2001 yılında Sezen Aksu’nun bahsettiği Işın Karaca! Son şarkısı “Çakma” ise sadece ve sadece 209 bin izlendi…

Işın Karaca’nın bu “Çakma” halleri bu hafta inenler listemizin 2. sırasında.

3- HADİSE

Ne yapsa bir türlü olmuyor… Evet, bu isim Hadise…

Şarkı dersen şarkı değil, işletmecilik desen onu da başaramıyor. Aşk hayatını hiç söylemiyoruz zaten.

Her sanatçı kendisine yeni şeyler katıp bir sonraki albümde kendini daha da geliştirirken Hadise’de bu ters tepmiş olacak ki garip bir şarkı olan ‘Şampiyon’u piyasaya sürdü.

Şarkı daha çok reklam jingle’ına benziyor. Kısaca Hadise ne yapmaya çalışıyor bir türlü anlamadık.

Hal böyle olunca öyle “Şampiyon Benim” gibi iddialı laflar edeceğine tıklanmaları kontrol etmeli. Bir de bizim İnenler listemizi. Çünkü kendisi bu hafta inenler listemizde 3.sırada.

4-ROBER HATEMO

3 ay önce “Giden Candan Gidiyor” adlı yeni bir şarkı yapan Rober Hatemo, sanki kaybolduğunu hissetmiş gibi kendi hayatını anlatan bir şarkıyla çıktı.

90’ların bir dönem efsanesi olan şarkıcısı artık di’li geçmiş zamanlarda kaldı. Ve böyle bir şeyler yapmadan beklerse kariyeri iyice bitecek.

Artık taşra şarkıcısı olarak son dönemlerini yaşayan Rober Hatemo da bu hafta müzik piyasasında tutunamayan kişi olarak inenler listemizde 4. sıradaki yerini aldı.

5-LEVENT YÜKSEL

Ne kadar sevilen, ne kadar başarılı bir sanatçıydı…

Nasıl yok oldu, akıl almaz.

En son “Hayatıma Dokunan Şarkılar” yaptı, ama kimsenin hayatına dokunamadı ve inenler listesinde 5.sıraya yerleşti.

 

 

ÇIKANLAR

1-SİNAN AKÇIL

Müziğin Hitman’i Sinan Akçıl’ın vatana, millete, bayrağa olan sevdası herkes tarafından bilinmekteydi ve 15 Temmuz Demokrasi Yürüyüşü’ne verdiği destekle bir kere daha kanıtlamış oldu kendini.15 Temmuz’a verdiği destekten dolayı bir belediye tarafından iptal edilen konserine tepkisini seviyeli bir şekilde verdi ve taktir kazandı. Sinan Akçıl bu hafta çıkanlar listemizde 1. sırada.

2- ÇOCUKLAR DUYMASIN

“Çocuklar Duymasın” efsanesi geri döndü. Başrollerini Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un oynadığı dizi yeniden izleyicisiyle buluştu. Dizinin ilk bölümü 23 Temmuz akşamı yayınlandı ve ratinglerde 1. sıraya yerleşti. Biz de “Çocuklar Duymasın” ekibine başarılarının devamını diliyor ve çıkanlar listemizde 2. sırada yer veriyoruz.

3- 10 NUMARA 5 YILDIZ

Başarılı sunucu İlker Ayrık yepyeni bir programla Fox Tv izleyicisinin karşısına çıktı.

Gerçekleştirdiği projelerle izleyicinin büyük beğenisini kazanan İlker Ayrık, çocukların birbirinden eğlenceli performanslar sergilediği ve ailelerinin de yer aldığı İlker Ayrık'la "10 Numara 5 Yıldız” izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı.

Fox Tv’nin yeni şov programı “10 Numara 5 Yıldız” bu hafta çıkanlar listemizde 3. sırada…

4- BERKAY

Berkay yepyeni şarkılarına yer verdiği Yansıma albümünde "Yaz" şarkısı ile de karşımıza çıktı.

Sevilen sanatçı tarafından uzun zamandır çıkartılması beklenen “Yaz” şarkısı büyük beğeni topladı.

Renkli bir klip olan “Yaz” 4 günde 800.000 tıklandı. Kulüplerde, beachlerde her yerde bu şarkı… Berkay bu yaza damgasını “Yaz” ile vurdu.

Bu başarıyı göz ardı edemedik ve çıkanlar listemizde 4. sırada yer verdik.

5- ÖYKÜ KARAYEL

Bir döneme damga vuran ‘Kuzey Güney’in Cemre’si Öykü Karayel’in ekranlara dönüşü muhteşem oldu.

2013 yılında final yapan dizi “Kuzey Güney”den sonra inzivaya çekilen genç oyuncu Öykü Karayel bu sefer karşımıza Doktor Eylül karakteriyle çıktı.

Hem Güzelliği hem de oyunculuğuyla adından sıkça söz ettiren Karayel’in dizisi “Kalp Atışı” ratinglerde de başarılı olunca bu hafta çıkanlar listemize 5. sıradan girdi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler çıkanlar