UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EBRU ŞALLI VE DEMET ŞENER ARASINDA İPLER GERİLDİ!

İbrahim Kutluay tarafından ihanete uğrayan Demet Şener’in, yakın dostu Ebru Şallı'ya evli bir adamla beraberlik yaşamasına tepki gösterdi.

EBRU ŞALLI VE DEMET ŞENER ARASINDA İPLER GERİLDİ!

Ebru Şallı ve 10 yıldır Gonca Akkuş ile evli olan Uğur Akkuş'un birlikteliğine onay vermeyen Demet Şener: “Başkasının hayatıyla benim duruşumum ne alakası var. İnsanların hayatlarını yargılamak bana göre değil. Benim dik duruşum, benim yaşadığım olaya karşı. Ayrıca duruşumun sadece aldatmaya değil, bunun yapılış şekline… Tabii evli insanların başkalarıyla ilişkiye girmeleri doğru değil. Boşansın ne isterse yapsın.” Dedi.

Bu açıklamanın Demet Şener, Ebru Şallı’ya sert çıktı olarak yayınlanması üzerine ise Demet Şener Instagram hesabından şu açıklamayı paylaştı:

“Duruşum benim yaşadığım olaylara karşı dediğim halde nasıl olayı Ebru Şallıya sert çıktıya getirdiler anlamadım...Ben yakın uzak hiçbir arkadaşımı ya da hiçbir insanı yargılamam bu bana düşmez...kimseye düşmez...Ayrıca benim isyanım sadece aldatılmaya değil bunu öğreniş ve bana yaşatılış şekline...lütfen beni istemediğim pozisyonlara çekmeye çalışmayın...her insan kendi yaşadıklarından sorumludur...asla Ebru'ya sert çıkma gibi bir açıklamam yoktur...Değerli basın mensuplarına duyurulur...sevgiler”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdemet şener  ebru şallı