UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEÇKİN PİRİLER HANGİ ÜNLÜ İSMİN ESKİ SEVGİLİSİYLE AŞK YAŞIYOR?

Kaan Tangöze’yle evliliği geçtiğimiz yıl sona eren Seçkin Piriler, aşkı Nurgül Yeşilçay’ın eski sevgilisi Özgür İnal’da buldu. İkili, ilk görüntülerini Bebek’te verdi.

SEÇKİN PİRİLER HANGİ ÜNLÜ İSMİN ESKİ SEVGİLİSİYLE AŞK YAŞIYOR?

Duman grubunun solisti ve çocuklarının babası Kaan Tangöze'nin kendisini Kıvılcım Ural'la aldatması üzerine 6 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene bitiren Seçkin Piriler, zor günleri geride bıraktı. Aradığı aşkı sonunda bulan Piriler, gönlünü Nurgül Yeşilçay'ın eski sevgilisi Özgür İnal'a kaptırdı. Çiçeği burnunda aşıklar, önceki gün Bebek'te üstü açık spor otomobilleri içerisinde objektiflere yakalandı. Görüntülendiğini fark eden ikili, panikle kaçmaya çalıştı. Ancak iş işten geçmişti…

Her ne kadar yüzünü gizlemeye çalışsa da görüntülenmekten kurtulamayan Seçkin Piriler'le Özgür İnal'ın 2 aydır birlikte olduğu öğrenildi. Kendilerine yöneltilen sorular üzerine kaçamak dolu cevaplar veren ikili, fotoğraflarını sildirmek için de yoğun çaba harcadı. Ancak sevgililer amaçlarına ulaşamadı. İkili, çaresiz yollarına devam etti.

Adını geçtiğimiz yıl ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'la yaşadığı aşkla duyuran Özgür İnal'ın Seçkin Piriler'le nasıl tanıştığı da çok geçmeden öğrenildi. Konuşulanlara göre Piriler, İnal'ın sahibi olduğu Nişantaşı'ndaki güzellik merkezinin müdavimi… Sık sık güzellik merkezine giderek bakım yaptıran eski manken, İnal'la bu sayede tanıştı ve ikilinin arkadaşlığı kısa süre sonra aşka dönüştü. İhanetle sarsılan Piriler'in yeni bir aşka yelken açması da "Seçkin, üzüntüye esir olmaktansa Özgür'ü seçti" diye yorumlandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSEÇKİN PİRİLER  KAAN TANGÖZE