UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SERDAR ORTAÇ VE EŞİ EUROVISION'A KİMİ ADAY GÖSTERDİ?..

Serdar Ortaç ve eşi Chloe, İstanbul’un gözde yerlerinden biri olan Ortaköy’de kameralar tarafından görüntülendi.

SERDAR ORTAÇ VE EŞİ EUROVISION'A KİMİ ADAY GÖSTERDİ?..

Ortaköy’de bir mekândan çıkan Serdar Ortaç ve eşi mikrofonlara samimi açıklamalarda bulundu…

Birçok soruyu samimi şekilde yanıtlayan çift ilk olarak Serdar Ortaç’ın Çeşme’de denize girerken başına gelen talihsiz kaza ile ilgili açıklama yaptı.

Ortaç, geçen haftalarda instagram hesabından da paylaştığı sahilde bir çocuğa pansuman yaparken ki görüntüleri ve ardından kendisinin yaşadığı kaza sonucu pansuman olurken ki videolar hakkında konuştu.

Serdar Ortaç o talihsizlikle ilgili şu açıklamayı yaptı; “Bizim tanıdıkların çocukları denizde düştü sırtını kayaya çarptı, yaraladı. Ben de aynı kayaya çarptım sırtımı yardım. Önce ben ona pansuman yaptım sonra da o bana pansuman yaptı.” dedi.

Muhabirlerin, Eurovision 2018’de Türkiye’yi kimin temsil etmesini istersiniz sorusuna ise Ortaç “Bizden geçti. Gençler katılsın, kazansın.” açıklamasını yaptı.

Kendine has Türkçe ile konuşan Chloe ise sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Chloe, konuşma arasında Ortac’a “Abi” deyince kahkaha koptu. Serdar Ortaç ise “Ben abi ve baba kelimelerini çok kullandığım için o da benden bunları kapıyor.” ifadesini kullandı.

Öte yandan ünlü şarkıcı eşimi kıskanmam, baksınlar gurur duyarım sözlerine açıklık getirdi.

HABERİN GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSerdar Ortaç  Chloe Lougnan