UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKİYE’NİN YENİ ULUSLARARASI TANITIM FİLMİ YAYINLANMAYA BAŞLADI

‘Home of Poetry' adlı film, Türkiye'nin kültür, sanat ve edebiyat birikimine dikkat çeken bir içeriği, tüm dünyadaki kültür, sanat ve turizm çevreleriyle buluşturmayı hedefliyor.

TÜRKİYE’NİN YENİ ULUSLARARASI TANITIM FİLMİ YAYINLANMAYA BAŞLADI

"3 dakika 38 saniyelik bir genel tanıtım filminin yanı sıra, 60'ar saniyelik üç filmin de yer aldığı ‘Home of Poetry’ projesinin çekim ve kurgu aşaması yaklaşık 4 aylık bir çalışmayla, 12 değişik şehirde, onlarca ilçede gerçekleştirildi.

‘Home of Poetry’ tanıtım filminde kullanılan metin Enis Batur, Erdem Bayazıt, İlhan Berk, Yahya Kemal Beyatlı, Edip Cansever, Fazıl Hüsnü Dağlarca, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Nazım Hikmet, Attila İlhan, Adnan Özer, Ziya Osman Saba, Cemal Süreya, Kemal Tahir, Ahmet Hamdi Tanpınar, Ömer Bedrettin Uşaklı ve Turgut Uyar'ın şiirlerindeki dizelerden oluşturuldu.

Dünyaya Türkiye'yi anlatmak konusunda basit ve etkili bir yöntem olarak düşünülen konsept esnek yapısıyla pek çok kavrama uyarlanabiliyor.

"Medeniyetlerin Yurdu" ve "Misafirperverliğin Yurdu" teması üzerine kurulu olan Turkey Home konsepti kapsamında yaklaşık üç yıldır tanıtım mecrası olarak kullanılan sosyal medya adresleri ise takipçi sayısı bakımından dünyada ikinci sırada yer alıyor.


TANITIM VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTürkiye  tanıtım  Home of Poetry