UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNEM KOBAL, EŞİ K. İMİRZALIOĞLU İLE AYNI PROJEDE Mİ YER ALACAK?

Sinem Kobal, son olarak ‘Analar ve Anneler’ dizisinde başrol oynamıştı. Kobal’ın yeni sezon projesi merak konusu olurken, eşi Kenan İmirzalıoğlu ile aynı projede mi yer alacak soruları ortalıkta dolaşmaya başladı.

SİNEM KOBAL, EŞİ K. İMİRZALIOĞLU İLE AYNI PROJEDE Mİ YER ALACAK?

Güzel oyuncu, geçen aylarda BKM Film'in Buğra Gülsoy'la çektiği 'Acı, Tatlı, Ekşi' adlı filmden gelen teklifi kabul etmeyince rolü oynamak Özge Özpirinçci'ye kısmet olmuştu.

Başrolünde oynadığı "Romantik Komedi" film serisinin hikayesinin filme çekilmesinde büyük emeği olan Kobal, yine ilgi çekecek bir hikaye bulmuş ve bunu BKM Film'le beyazperdeye aktarmak için çalışmalara başlamıştı. Yönetmen olarak Altan Dönmez'le anlaşılmış ve Sinem Kobal'ın bir tasarımcıyı canlandıracağı projede oynaması için de Şükrü Özyıldız ve Kerem Bürsin'le görüşülmüştü.

Yazılan senaryolar beğenilmedi ve film şimdilik rafa kalktı. Öte yandan filmi yönetecek olan Altan Dönmez de zaten Sinem Kobal'ın eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun "Fatih" dizisinin hazırlıklarına başladı.

Son günlerde ise dizi piyasasında Sinem Kobal'ın eşinin yeni dizisinde oynayabileceği konuşuluyor.

Ancak böyle bir durumun söz konusu bile olmadığı öğrenildi. Proje seçimi konusunda titiz olan Sinem Kobal, gelen başka senaryoları değerlendirecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13