UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERHAN YAZICIOĞLU'NDAN NURSELİ İDİZ AÇIKLAMASI"NE OLDU DA ÇÖKTÜ?"

Türk Tiyatrosu’nun usta ismi Nurseli İdiz, başrolünü paylaştığı ‘Aşk-ı Memduh’ adlı oyunun ikinci perdesinde sahneye çıkamamış, oyun iptal edilmişti.

ERHAN YAZICIOĞLU'NDAN NURSELİ İDİZ AÇIKLAMASI"NE OLDU DA ÇÖKTÜ?"

Erhan Yazıcıoğlu'nun Volkan Severcan ile birlikte sahnelediği oyun sonradan yönetmen tarafından yapılan açıklamada kaldırıldığı duyuruldu.

İbrahim Karakuş’un sunduğu “Uçankuş’ta Kültür Sanat “ programına konuk olan usta tiyatrocu Erhan Yazıcıoğlu konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu.

“Aslında yıllardır çok sevdiğim bir oyuncu Nurseli İdiz ve bu oyunda da birlikte oynamaktan büyük zevk aldığım, kulisi güzel, kendisi tatlı, sahnede bir dev gibi oyuncu. Ben bile bazen lafımı unutuyordum onu seyretmekten. İdiz’in kendisini toparlayıp tekrar tiyatroya dönmesini çok isterim.

Gerçekten çok üzüldük, çok yıprandık bu aylar boyunca. Hiç beklemiyordum,  hep güveniyordum. Hastalık mı? Zaaf mı? bilemem ama tiyatroya zarar verdiği kesin. Bu son fırsatıydı tekrar ayağa kalkabilirdi. Ve hatta kalkmıştı. Ama ne oldu da çöktü?

Allah kızına sabır versin. Çünkü tek dayanağı  kızı, oda çok üzgün ve yıkık durumda.  Umarım Türk Tiyatrosu, tiyatronun ilk 5 kadını denecek bu kadını tekrar geri kazanır. Bizde keşke tekrar biraya gelsek ama zor görünüyor.” Açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13