UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FİLİZ AKER, SİLAHIYLA OTELE O KUTU SAYESİNDE Mİ GİREBİLDİ?

İstanbul Beşiktaş'ta otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen ünlü sunucu Vatan Şaşmaz cinayeti ile ilgili soruşturma sürüyor.

FİLİZ AKER, SİLAHIYLA OTELE O KUTU SAYESİNDE Mİ GİREBİLDİ?

Vatan Şaşmaz'ın 21 Ağustos 2017 günü de otele geldiğine yönelik iddialarla ilgili araştırma yapan polis, geriye dönük güvenlik kamerası incelemesinde bu iddiaya ilişkin bir bulguya ulaşamadı.

Şaşmaz ve Aker'in telefonlarıyla ilgili de önemli bir detay dikkat çekti. Polis odaya girdiğinde hem Aker'in hem Şaşmaz'ın cep telefonları kapalıydı. Şaşmaz'ın telefonunun kendisi tarafından mı yoksa Aker tarafından mı kapatıldığı henüz netleşmedi. Telefonların şifrelerinin kırılması için Siber Şube'nin çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Filiz Aker'in olayda kullandığı bulundurma ruhsatlı silahını otel görevlilerinin iyi niyetini suiistimal ederek hediyelik eşya kutusu görünümünde içeriye sokmuş olabileceği de polis tarafından değerlendiriliyor.

Görevlilerin 1.5 aydır otelde kalan Aker'i tanımaları nedeniyle x-ray cihazından geçişlerinde arama yapmadıkları öne sürüldü. Aker'in tabancayı ateşlediği sağ elindeki eldivende barut izi bulunduğu, eldiveni neden giydiğine yönelik yorumda bulunmanın ise güç olduğu belirtildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERVATAN ŞAŞMAZ  FİLİZ AKER