UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAYRAM SONRASI KİM İNDİ, KİM ÇIKTI, KİM DİBE VURDU? İŞTE O LİSTE

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

BAYRAM SONRASI KİM İNDİ, KİM ÇIKTI, KİM DİBE VURDU? İŞTE O LİSTE

İNENLER

1- BÜLENT ERSOY: Son TV programı kendisine hiç yaramadı. Program partnerlerine saygısız davranışlarıyla toplumdan tepki topladı. Ayrıca, Bülent Ersoy, “Diva”lığına yakışmayacak tipte ve kalitede yerlerde bile sahne almaya başlayarak, inenler listemizin ilk sırasını kimseye bırakmadı!..

2- CEYLAN: Bir dönemin aranan türkücüsü Ceylan, şimdilerin “aranmayan” türkücüsü oldu. Yanlış ekip ve yanlış şarkı seçimleri Ceylan’ı unutturmaya başladı ve inenler listemizde 2. sıraya yerleşti.

3-  EDİS

Genç yaşta adını “Playback Edis”e çıkartan bir isim… Canlı olarak şarkılarını iyi söyleyemediğini itiraf etmesi, daha yolun başındayken büyük darbe almasına neden oldu. Ve inenler listemizde de 3. sırada kendisine yer buldu.

4-  BETÜL DEMİR: Bir var bir yok, şimdilerde ise hiç yok. Betül Demir aslında iyi yorumcuydu ama yanlış stratejilerle ileri gideceğine hep geri gitti ve inenler listemizde 4. sırada yer aldı.

5- AYŞE HATUN ÖNAL: Tek şarkıcılık “şarkıcı” ifadesinin adeta bir örneği oldu. Ayşe Hatun Önal, sonrasında ne yapsa olmuyor ve playback şarkılarla ayakta kalmaya çalışıyor ama bir türlü tutturamıyor ve inenler listemizde 5. sıraya yerleşiyor. 


ÇIKANLAR

1-  AYLA FİLMİ: Türkiye’yi Oscar’da temsil edecek Ayla filmi, son derece güçlü fragmanlarıyla büyük dikkat çekti. Çok şeyler beklediğimiz Ayla filmi, çıkanlar listemizin zirvesinde…

2-  SİNAN AKÇIL: Hamburg’da gerçekleştirilecek olan The Daf BAMA Music Awards’ta Türkiye’yi temsil edecek olan Sinan Akçıl, şimdiden listemize ikinci sıradan girdi.

3KIVANÇ TATLITUĞ: Duruşuyla, tavrıyla, bakışıyla, taklit edilmesiyle, oynadığı reklamlardaki başarısıyla ve Hollywood’a açılma planıyla Kıvanç Tatlıtuğ, listemizde 3. sırada…

4-  SAMSUN DEMİR: Eski deyimle son dönemin en parlak plakçısı oldu. Başta Tarkan olmak üzere çıkarttığı albümler son derece başarılı bir profil çizerken, Samsun Demir’i de çıkanlar listemizde 4. sıraya taşıdı.


5-NUR YERLİTAŞ: TV’de yeni sezon başlarken gözler onun üzerinde… Birçok kanalın ekran yüzü yapmak istediği, TV seyircisinin en sevdiği isimlerden olan Nur Yerlitaş’ın hangi kanalda olacağı merakla bekleniyor. Nur Yerlitaş çıkanlar listemizde 5. sırada…

 DİBE VURANLAR:

1-   MURAT BAŞOĞLU: Hem kendini, hem toplumu mahveden bir eski manken… Murat Başoğlu, toplumda bile travma yaratan akıl almaz ilişki yumağıyla, bırakın listemizde inenler sırasında yer almayı, “dibe vuranlar”ın ilk sırasında olmayı hak etti.

2- KUTSİ: Yine tasvip edilmeyen özel hayatının kurbanı olan bir isim, Kutsi!.. Aslında halk onu çok seviyordu ancak özel hayatındaki çalkantılar toplumu hem şaşırttı, hem de Kutsi’den uzaklaştırdı. Ve Kutsi Murat Başğolu’dan sonra dibe vuranlar listemizde ikinci sıraya yerleşti.

3-METİN AROLAT: Dibe vurmanın zirvesindeki isimlerden… Bir dönemin sevilen şarkıcısı, bu sevgiyi adeta taşıyamadı ve kendisini bitirdi. Dibe Vuranlar listemizde de 3.sırada…

4-ROBER HATEMO: Sempatikti, güzel şarkıları vardı. Ama ne yaptı, ne ettiyse, toplumun bu övgüsünü kaybetti ve inenler listemizde 4. sıraya yerleşti.

5-EMİR: Tarkan’a benzetilen ama bu benzetmeden yüzde 1 bile nasibini alamayan Emir, son derece yanlış çizgisiyle kendisini yok etti, bitirdi.




Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler çıkanlar