UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR AMCA KÜÇÜCÜK İKİ YEĞENİNE BUNU NASIL YAPAR?

Nevşehir Karasoku Mahallesi Demir Hafız Caddesinde cinayette 3 ve 5 yaşındaki iki çocuk öldürüldü.

BİR AMCA KÜÇÜCÜK İKİ YEĞENİNE BUNU NASIL YAPAR?

Edinilen bilgilere göre Karasoku Mahallesi Demir Hafız Caddesinde bir apartmanda oturan Afgan ailenin evlerinde işlenen cinayette 3 yaşında Rustam Rahimi ve 5 yaşında ki Sahar Rahimi isimli kız çocuğu öldürüldü. 

Olay anında evde bulunan anne Punam Rahimi’nin yaralandığı ve şoka girmesi nedeniyle sağlık ekipleri tarafından Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Cinayetin işlendiği cadde polis ekipleri tarafından trafiğe kapatılırken İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olay yerine savcının gelmesiyle birlikte olay yeri inceleme ekipleri evde yapılan incelemenin ardından minik çocukların cansız bedenleri Nevşehir Belediyesi cenaze aracına koyularak gönderildi.

Annenin hastanede alınan ilk ifadesinde kayınbiraderinin cinayeti işlediğini söylemesi üzerine ise polis ekipleri her yerde amca Rami Rahimi’yi arama çalışmalarına başladı. Cinayetin işlendiği apartmanın etrafında toplanan kalabalık ise meraklı gözler ile olay yerini izlemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCİNAYET  amca ğeğen  afkanl çocuk