UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RAKİPLERİNE MÜTHİŞ 1 GOL ATAN ESRA EROL’DAN 2.GOL RTÜK’E!

Kendisi ayda 500.000 TL, eşi de ayda 550.000 TL alınca, barıştırma- izdivaç programından vazgeçmek kolay mı?.. Tabi ki, her türlü kurnazlık deneniyor!.. İşte çok çok ilginç detay…

RAKİPLERİNE MÜTHİŞ 1 GOL ATAN ESRA EROL’DAN 2.GOL RTÜK’E!

Yeni sezon başlarken, kanallar izdivaç ve barıştırma tarzı programlar “yasaklandığı” için yeni formatlarıyla seyirci karşısına çıktılar.

Yeni formatları da haber-bilgi içerikli, genellikle cinayet aydınlatıcı, Müge Anlı tarzı programlar oldu.

Esra Erol’un da yeni bir formatla ekrana geleceği açıklanırken, pazartesi gününden beri herkes, özellikle de rakipleri şokta!..

Çünkü yasağa rağmen Esra Erol, tamamen evlendirme-barıştırma tarzı programa, eski-aynı dekoru, eski locaları, hatta Caner gibi tüm izdivaç isimleriyle, aynı konuları masaya yatırarak devam etmeye başladı.

Bu, rakiplere müthiş bir goldü.

Ancak bunun sadece “ilk gol” olduğu şimdi ortaya çıktı.

Herkes “RTÜK bu duruma karşı ne yapacak?..” derken, Esra Erol’un bu kez 2. golü RTÜK’e attığı ortaya çıktı.

Çünkü Esra Erol, paravan hariç her şeyiyle aynı yaptığı ve içeride de tamamen aynı tarz konuların işlendiği programı RTÜK’e bu bir haber programı şeklinde bildirmiş ve barometre de(ilk 100 sıralaması) doğal olarak böyle yer alıyor!..

İşte belgesiyle…

Rtük’e bildirdiği şekille bu yaptığı program, “HABER-BİLGİ” programıymış!..

İnanamıyorsunuz değil mi?.. İnanılmaz bir “yanıltma” var!..

İşte bakın belgesi:


İşte Ana Haber ve haber programlarının da aynı kategoride olduğunu gösteren küpür;


Sonuçta HABER/BİLGİ, Fatih Portakal gibi haber bülteninde, Müge Anlı, Gerçeğin Peşinde, Kanal D Ana Haber, ATV Ana Haber vs gibi haber tarzı yapımlarda kullanılıyor.

Belki de biz Caner’in evlenmesi, boşanması, ayrılması, kavgalarını da “Ana Haber’lik haber” diye kabul etmemekle hata yapıyoruz!..

Belki de esas hatayı, ATV, Fox, Kanal D, Star, Show, Kanal 7 gibi ana haberleri olan kanallar, hatta A Haber, CNN, NTV falan yapıyor!!! Göremiyorlar esas haberleri!!!

Şimdi… Birçok insan RTÜK’e kızıyor da… RTÜK ne yapsın?.. Bugüne dek toplumun ahlak yapısına karşı olan tüm içeriklere karşı elinden geldiğince ceza veren RTÜK, bu tür kurnazlıklarla nasıl baş edecek?.. ATV kanalı bile tüm toplantılarda bu konuda tavrını net olarak belli ederken, icraatta bu durum bambaşka sürüyorsa, kim ne yapabilir?..

ATV yönetiminin de kesinlikle iyi niyetli olduğuna, RTÜK’ün de kararlı bir kurum olduğuna inanıyoruz.

Ama farkında mısınız, bunu bizden başka görebilen-yakalayabilen olmuyor!.. Maalesef!.. (Eeee, biz de 15 yıllık bir internet sitesiyiz, yıllardır ratingleri de yorumlayan!.. Kendimizi de o kadar küçümsemeyelim)

Sonuç olarak… Vallahi bravo… Büyük kurnazlık!..

Diyecek kelime yok!..

Ama kendisinin ayda 500.000 TL, yapımcı olan eşinin de 550.000 TL aldığını(toplam 1.050.000 TL) düşünürseniz, bu mücadeleye de hak vermek durumunda kalacaksınız!.. Vazgeçilir gibi değil, ne dersiniz?.. Yorumlarınızı, instagram hesabımızda(ucankusmedya) aynı konunun altına yazabilirsiniz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERESRA EROL  İZDİVAÇ  BARIŞTIRMA  RTÜK  ATV