UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

IŞIN KARACA İLE ESİN ÖVET’İN ESKİ KOCASI HIRSIZLIK'TAN YAKALANDI

Önce Esin Övet’le evli olan daha sonra büyük kavgalar neticesinde boşanıp Işın Karaca’yla evlenen hatta bir ara Işın Karaca’nın Sedat Doğan uğruna Esin Övet için “Gidip vuracağım o kadını…” dediği Sedat Doğan, Brezilya’da kredi kartı hırsızlığı yaptıktan sonra gözaltına alındı.

IŞIN KARACA İLE ESİN ÖVET’İN ESKİ KOCASI HIRSIZLIK'TAN YAKALANDI

Türkiye'de başta şarkıcı Demet Akalın olmak üzere çok sayıda ünlü kişiyi dolandırdığı ileri sürülen Sedat Doğan, Brezilya'da gözaltına alındı.

Sao Paulo'da yemek yediği restoranda kredi kartı hırsızlığı yaptıktan sonra yolda polis tarafından durdurulan Doğan'ın gözaltına alındığı ve sorgusunun ardından savcılığa sevk edileceği öğrenildi.

AA muhabirine konuşan restoran çalışanı Marcelo Cesar de Brito, Doğan'ın restoranda yemek yedikten sonra üç farklı kredi kartıyla ödeme yapmaya çalıştığını ancak hiçbir kartın şifresinin doğru olmadığını belirtti.

Brito, para çekmek için ATM'ye gideceğini söyleyen Doğan'ın güvence olarak da yanındaki sırt çantasını bıraktığını ancak kendisinden şüphelendiği için Doğan’ı takip ettiğini anlattı.

Restorandan çıktıktan sonra şüpheli hareketleri nedeniyle polis tarafından tesadüfen durdurulan Doğan'ı takip eden restoran çalışanı, polise durumu anlatınca Doğan gözaltına alındı.

Aynı bölgede 29 Ağustos’ta bir Türk restoranında yaşanan hırsızlık olayının faili olabileceği şüphesiyle bu restorana götürülen Doğan, çalışanlar tarafından teşhis edildi.

Doğan, Sao Paulo 78. Bölge Polis Merkezi’ne götürüldüğünde Herculano Jose isimli Brezilyalının çantası kaybolduğu için polis merkezine başvurduğu, Doğan’ın restorana bıraktığı çantanın ve kullanmaya çalıştığı kartların da Jose’ye ait olduğu ortaya çıktı.

Polise ifade veren Türk restoranı çalışanlarına göre, 29 Ağustos’ta restorana giden Doğan, işletme sahibinin arkadaşı olduğunu söyleyerek çalışanlardan para istedi.

Restoran sahibi yurt dışında olduğu için, çalışanların telefonla restoran müdürüne durumu anlattığı sırada kasada bulunan iki tableti çalan Doğan, tezgahın arkasına gizlenerek kaçtı.

Restoranın güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntüler polise verilerek suç duyurusunda bulunuldu.

Polis merkezinde yapılan kimlik tespitinden sonra bunun, Doğan’ın ilk hırsızlık vakası olmadığı ortaya çıktı. Geçen ay bir marketten içki çalmaya çalışırken yakalanan Doğan hakkında işlem yapıldığı ancak serbest bırakıldığı öğrenildi.

Şarkıcı Işın Karaca'nın eski eşi olan Doğan’ın, Türkiye’de çok sayıda ünlüyü dolandırdıktan sonra hapse girmemek için Brezilya’ya kaçtığı iddia ediliyordu.

Şarkıcı Demet Akalın da Doğan'ın kendisini dolandırmaya çalıştığını sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Doğan hakkında, bir arkadaşından 60 bin lira değerinde fotoğraf ekipmanı alıp iade etmemesi üzerine suç duyurusunda bulunulmuştu.

İŞTE IŞIN KARACA’NIN “GİDİP VURACAĞIM O KADINI” DEDİĞİ AYŞE ARMAN RÖPORTAJI!..

“O röportajdan sonra Işın Karaca aradı. O da kendi açısını anlattı. Buyrun, buradan okuyun.

Kim haklı kim haksız siz karar verin, sonra başka maceralara doğru acilen yelken açalım...

Nedir bu “Eski eşimi tepe tepe kullan!” hadisesi...

Sorma...

Esin Övet denilen gazeteci kadının hakkımda söyledikleri, korkunç ötesi. 14 yaşında izbandut gibi bir oğlum var, okula gidip geliyor, ben kimseye “Senin annen yuva yıkan kadın!” dedirtmem. Ama diyorlar. Sinirimden öleceğim! Bildiğim kadarıyla, kimse böyle bir şey demiyor. Onlar zaten sizden önce boşanmış...Ayol olur mu? Bütün magazin basınında çıktı, tek tek herkesi aradım, “Olay öyle değildir böyledir” dedim. Bir gazetecinin insana düşmanlık yapması çok kötü bir şey… Kadının yazdığı yetmiyor, arkadaşlarına da, “Yuva yıkan kadın” diye başlık attırıyor. Bana sadece, “Işın benim arkadaşım, eski kocanla birlikteyim haberin olsun diyebilirdi. Beni aptal yerine koymasına kızdım” dedi...Arkadaşı- markadaşı değilim. Öyle olsam düğünlerine neden gitmedim? Neden bu kadar sene hiç bir araya gelmedik? Ne dostu, ne arkadaşı ya!15 yıldır tanıştığınızı, ilk haberinizi kendisinin yaptığını söylüyor.Bla bla bla bla...Affedersin ama ben senin kocanla birlikteyim mi diyecektim?

Peki nedir olayın aslı? Boşanmalarına birkaç gün kala, onu arayıp kocası hakkında malumat aldığınızı anlatıyor...

Bir kere, ben aramadım. O aradı. Benim evim soyuldu, laptopum çalındı, içinde de yeni albümüm vardı. Tabii bir sürü gazeteci, “Doğru mu bu haber?” diye arayıp sormuş.

Arayanlardan biri de bu, 10 kere filan aramış. Basın danışmanım geldi “Esin yine arıyor” dedi. Bu arada (eski kocası) Sedat’la çalışmaya başlamamışız...Siz birlikte mi çalışıyorsunuz? Evet. Sedat benim stil danışmanım. Ama o zaman olsun mu olmasın mı kararsızdım...Ben olan biteni anlayamadım...Anlamazsın tabii, Brezilya dizisine döndü çünkü her şey!

Ev soyuldu albüm gitti ya, Esin “Böyle bir şey duydum. Çek etmek istiyorum. Doğru mu? Işın’la konuşabilir miyim?” diyor. Basın danışmanım da telefonu bana veriyor, konuştuk.

Allah’tan hoparlörde konuştum, menajerim, basın danışmanım ve asistanım şahit. Anlattım olan biteni. “Tamam geçmiş olsun” dedi. “Sen nasılsın bu arada?” dedim. “Sorma, boşanıyoruz” dedi. Hatırlamıyorum bile gerisini. Gereksiz lüzumsuz bir konuşma. Bir baktım sonra, yazı yazmış hakkımda. Saçmalığa bakar mısın? Herhangi bir kadınla beraber olsaydı Sedat ne olacaktı? Yine mi yazacaktı? “Eski kocam sana hayırlı olsun, tepe tepe kullan!” diye başlık mı olur? Sedat sanki ikinci el mal. Ben ikinci el mal toplayan bir insan mıyım? Bu ne terbiyesizlik. “Yeni albümü çıkıyor, albüm çırpınışları var, ben ona şu anda gerekli gazı veriyorum” diyor.

Aman Allah’ım, o yüzden mi ben üç albümde toplam 1.5 milyon albüm sattım? Eski koca tüm bunlara ne diyor? Valla onu Sedat’a soracaksın. Ben asabiyetten ölmek üzereyim. Sedat’la buluşuyorum, onun da sinirleri bozuk. Neden? Eski karısı hakaret ediyor! O da ikinizin ona hakaret ettiğinizi söylüyor. Arapsaçına dönmüş her şey...Hem de nasıl…

Çirkef ki ne çirkef. Düşün Anneler Günü’nde, Sedat’ın annesini arıyor, yemeğe davetliydik ona, “Şimdi Işın gelecek değil mi size?” diyor. Sizinle birlikte olunca, eski kocanın değerlendiğini mi düşünüyorsunuz? Hep öyle olmaz mı? Ayrılmış olduğum eski sevgilimin yeni sevgilileri, haberim olsun diye neler neler yaptılar. Umurumda bile değil.

Benim için eski, eskidir. Eğer eski olmak istemiyor idiyse, o zaman bir şekilde benim hayatımla paralel yürütecekti evliliğini...Yok Esin de ayrılmak istemiş. Sadece ona söylememenize takmış...

Affedersin ama “Ben senin kocanla beraberim!” mi diyecektim? Hayatım boyunca kimseye hesap vermedim. Herif bekar, ben bekar, kime hesap vereceğim? Kim verir ya! Delirmek ve arıza çıkarmak üzereyim. Üç yıl bir albüm için uğraş. Gazetecinin biri ilk köşe yazısında, “Işın’a eski kocam hayırlı uğurlu olsun” desin. Ne münasebet! Üç gündür sinirimden ne yapacağımı bilmiyorum. Gidip vuracağım kadını. Sonra ben yaptım diye polise teslim olacağım.”

İŞTE YAKALALANAN SEDAT DOĞAN’IN TABLETLERİ ÇALDIĞI VE KELEPÇE TAKILDIĞI ANLAR!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13