UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SELENA GOMEZ, HAYATININ HEDİYESİNİ EN İYİ ARKADAŞINDAN ALDI!

Dünyaca ünlü yıldız Selena Gomez'in son dönemde neden pek göz önünde olmadığı ortaya çıktı. Gomez paylaşımıyla, böbrek nakli olduğunu açıkladı.

SELENA GOMEZ, HAYATININ HEDİYESİNİ EN İYİ ARKADAŞINDAN ALDI!

Genç kuşağın en gözde yıldızlarından Selena Gomez bugüne kadar gizli tuttuğu bir gerçeği Instagram sayfasında yaptığı bir paylaşımla gözler önüne serdi.

25 yaşındaki Gomez, uzun süredir tedavi gördüğü Lupus hastalığı nedeniyle böbreklerinin çalışmaz hale geldiğini ve böbrek nakline gereksinim duyduğunu açıkladı.

Genç yıldız Instagram sayfasında hastane yatağında çekilen bir fotoğrafını paylaşıp geçirdiği böbrek naklinin hikayesini anlattı.

Bütün yaz neden kliplerinin tanıtımı için etkinliklere katılmadığını soran hayranları olduğunu belirten Selena Gomez, böylece hayranlarının merakını da giderdi.

Gomez'in Instagram paylaşımında yer alan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Bazı hayranlarımın geçen yaz büyük ölçüde gözlerden uzak olduğumu ve gurur duyduğum müziğimi tanıtmak için çabalamadığımı farkettiğini biliyorum. Sebebi şu ki yakalanmış olduğun Lupus hastalığı nedeniyle böbrek nakli yaptırmam gerekiyordu. Genel anlamda sağlığımın düzelmesi için (dinlenmeye) ihtiyacım vardı. Aileme ve harika doktorlarıma ameliyat öncesi ve sonrasında benim için yaptıkları her şey için teşekkür ederim. Ve son olarak, arkadaşım Francia Raisa'ya minnetimi ifade edebilmek için uygun kelimeleri bulamıyorum. O bana hayatımın hediyesini verdi ve böbreğini bana bağışlayarak büyük bir fedakarlık yaptı."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13