UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILDIZ TİLBE’Yİ İNTİHARA SÜRÜKLEYEN PLATONİK AŞIĞI KİM?

Yıldız Tilbe, platonik aşkının kurbanı oldu. 15 yıldan beri içine ata ata büyüttüğü aşkı Yıldız Tilbe’yi intihara sürükledi. Yıldız Tilbe, fotoğrafçısı olarak hayatına giren Ali Eşitmez’e âşık oldu. Ali Eşitmez adına şarkı bile yazan Yıldız Tilbe, adım adım intihara nasıl sürüklendi?

YILDIZ TİLBE’Yİ İNTİHARA SÜRÜKLEYEN PLATONİK AŞIĞI KİM?

Yıldız Tilbe’nin platonik aşkı Ali Eşitmez benim gündemime Ağustos 2015 yılında girdi. Yıldız Tilbe’nin platonik bir aşkla bağlı olduğu Ali Eşitmez'i Habertürk Gazetesi’nde yazdım. Yıldız Tilbe’nin uğruna 'Ama Evlisin' şarkısını yazdığı da işte bu adamdı.
Yıldız Tilbe, o dönem verdiği bir röportajında evli birine âşık olduğu için çok üzülüp kanser olduğunu açıklamıştı. Ünlü müzisyen verdiği röportajda o dönem Eşitmez’e olan aşkını şu sözlerle anlatmıştı: “Âşık oldum, adam evli çıktı, benim değildi. Çok üzüldüm. Ölüyordum. Şaka değil! Onu düşündüğüm zaman içimde bir şey vardı büyüyordu, hissediyordum. Bir gittim hasta çıktım, iyi mi? Hastaneye yattım, düşünmemeye çalıştım, attım o içimdeki kötü şeyi elimden geldiğince. Sonra adamı unuttum, rahatladım Allah’ıma bin şükür. Âşık oldum mu, çok derin yaşıyorum aşkı. Yine öyle sevebilirim. Ama kimseyi öyle sevmek istemiyorum."
Ben bu gizli aşkı yazdığımda Ali Eşitmez, evli ve 3 çocuk babasıydı. Kendisiyle bu konu üzerine de telefon konuşmaları bile yaptık. Her haberde olduğu gibi bu haber de zamanla tozlu sayfalarda yerini aldı ve unutulup gitti. Ta ki "Yıldız Tilbe intihar girişiminde bulundu" haberi çıkana kadar. Habere vakıf olan biri olarak, intihar girişimini araştırma ihtiyacı hissetim. Çünkü Yıldız Tilbe cephesi şiddetle iddiayı yalanladı.
Yıldız Tilbe’nin intihar ettiği haberi doğrudur. Yıldız Tilbe, 19 Eylül Salı günü intihar girişiminde bulunuyor.
Ali Eşitmez’e 20 Eylül Çarşamba günü akşam saat 20.00 sıralarında Beylikdüzü Çamlık’ta bir kız arkadaşıyla otururken telefon geliyor. Telefondaki kişi Ali’ye “Bu kadın intihar etti. Bu kadının senden beklentisi ne?” diye sitem ediyor. Ali’ye bu andan itibaren sayısız telefon geliyor. Arayanlardan biri de ünlülerin makyözü olarak bilinen bir kadın. Ali Eşitmez, arayan her kişiye “İntihar olayının benimle ilgisi yok ama böyle bir şeyin olabileceğinden ben de korkuyordum” diyor. Bu diyalogların ortaya çıkmasının ardından gelen telefonlardan bunalan Ali Eşitmez, panik olup apar topar Beylikdüzü Çamlık’tan ayrılıyor. Ali Eşitmez’i basın mensupları da aramaya başlıyor. Hiçbir basın mensubunun telefonunu açmayan Ali Eşitmez, olayı yalanlamıyor da.
Bu iddianın ortaya çıktığı sıralarda Ali Eşitmez, bir televizyon kanalında Cengiz Kurtoğlu’nun da konuk olduğu bir programa katılıyor. Program sonrası arkadaşlarıyla telefon konuşması yapan Ali Eşitmez, intihar olayıyla ilgili konuşup veryansın ediyor. Cengiz Kurtoğlu ise Ali Eşitmez’i TV binasının arka kapısından kaçırıyor.
Gelelim olayın en can alıcı bölüme. Ben 2 Eylül 2015 tarihinde haberi yaptığımda Ali Eşitmez, evliydi ve 3 çocuğu vardı. O dönemlerde karısını çok sevdiğini söyleyen Ali Eşitmez, ne olduysa eşinden boşanıyor ve Yıldız Tilbe ile görüşmeye başlıyor. Onu da nereden mi biliyorum? Ali Eşitmez’in instagram hesabına baktığımda 21 Şubat 2016 tarihinde Yıldız Tilbe’nin fotoğrafını paylaşıp altına da “Objektifimden sevgili arkadaşım ‘Yıldız Tilbe’nin albüm kapak fotoğraf çekimleri” yorumu görülüyor.

Ali Eşitmez’in başka bir paylaşımı daha da ilginç. 24 Eylül 2016 tarihinde instagram hesabında kalplerinde olduğu paylaşımda “Canım arkadaşım ve dostum sevgili Yıldız Tilbe’yle birlikte Backstage’miz” paylaşımında bulunuyor.

Ben de buradan soruyorum. Bir insan kendisine âşık olduğunu bildiği halde neden o kişiyle görüşür ki?

 

Faik ERDEMLİ

UÇANKUŞ TV HABER MÜDÜRÜ

faikerdemli@gmail.com  

 

“AMA EVLİSİN” ŞARKISININ SÖZLERİ

Aşktan utandın konuşamadın

Yüzüme bakamadın yan yana iken

Oysa her gece düşündüm

Ağladım zaman zaman neler söyledim duymadın

Yıldızlar gece ay ve ben Kulaklarımda çınladın gülüşünle gel

Bu kadar yeter

Sev artık zalim, duracak kalbim

Ama evlisin benim değilsin

Yıllar önce nerdeydin çok geciktik sevgilim

Sevemedim seni, öpemedim seni

Konuşamadım, sarılamadın,

Ama çok sevdim, hergün düşündüm

Nasıl istedim seni bilemezsin sen

Konuşmayı isterdim, saatlerce günlerce

Dokunmayı isterdim, ellerine yüzüne

Uzanmayı isterdim, aynı yastığa senle

Bitirmeyi isterdim, hayatımı seninle

Ama evlisin benim değilsin

Yıllar önce nerdeydin çok geciktik sevgilim.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERYILDIZ TİLBE  FAİK ERDEMLİ