UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARAÇ ALMAYA KARAR VERDİKTEN SONRA YAPMANIZ GEREKEN ŞEY!..

Şehir hayatında olmazsa olmazlardandır araç sahibi olmak. İşe zamanında yetişmek doyasıya gezmek, eğlenmek kim istemez ki. Araç sahibi olmak ya da daha iyi bir araca sahip olmak sanıldığı kadar zor değil...

ARAÇ ALMAYA KARAR VERDİKTEN SONRA YAPMANIZ GEREKEN ŞEY!..

Yeni araç almak ya da aracının modelini yükseltmek isteyenlerin en büyük sıkıntısı banka kredisi işlemleri ile uğraşmak ve kefil bulmaktır. Türkiye’nin en köklü firmalarından Yeşil Holding bünyesinde kurulan Wowwo, ikinci el araçları “banka kredisiz, kefilsiz ve senetle” taksit yaparak almanıza imkan tanıyor.

Binlerce model ve marka arabaya ev sahipliği yapan Wowwo; vade seçenekleri, en iyi fiyat garantisi ve eksperler tarafından incelenen taşıtları ile güvenilir satışın adresi. Araç almaya karar verdikten sonra yapmanız gereken tek şey internetten aracınızı ve taksit sayınızı belirlemek.

Wowwo’nun, banka kredisiz, kefilsiz araç sahibi olmanın en kolay yolu olduğunu söyleyen Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil; “Yeşil Holding olarak kurulduğumuz günden bu yana çalıştığımız tüm sektörlerde, yenilikçi ve müşterilerimize fayda sağlayan hizmet misyonu ile milyonlarca kişiye ulaşıyoruz. Otomotiv sektöründe insanların araç alımı konusunda yaşadığı sıkıntıları göz önüne alarak, Wowwo’yu kurduk. İstediğiniz marka, model ikinci el araçlar banka kredisi ya da kefil olmaksızın 36 ay taksitle alınabilecek. İlk ve tek senetle araç almaya imkan tanıyan Wowwo sistemi ile bu alanda da öncü ve yenilikçi olma hedefimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERaraç  kredi  banka  otomotiv