UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İDO TATLISES: “İYİ Kİ BABAMIN ÇAPKINLIK GENLERİ BENDE YOK!..”

Beyaz Tv’de yayınlanan “Mertçe Sohbetler”in bu haftaki konuğu İdo Tatlıses oldu. İdo, neden zayıfladığından, babasına yapılan saldırıya, kardeşleriyle olan ilişkisinden babasının mirasına kadar her soruya içtenlikle yanıt verdi.

İDO TATLISES: “İYİ Kİ BABAMIN ÇAPKINLIK GENLERİ BENDE YOK!..”

Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken İdo, neden bu kadar çok zayıfladığını “Mertçe Sohbetler”de açıkladı.

3 ayda 15 kilo verdiğini söyleyen İdo, “Giydiklerimle kendimi hep saklıyordum. Böyle daha sağlıklı olduğumu düşünüyorum. Bir de aslında bir filmde yer alacağım. Filmde çelimsiz, hastalıklı birisini oynamam gerekiyor. Bu kadar fazla kilo vermemin sebebi aslında bu… Oyunculuk dersleri de almaya başladım” diyerek oyunculuğa geçiş yapacağını müjdeledi.

İdo’nun “İyi ki İbrahim Tatlıses’in oğluyum ve iyi ki onun gölgesinde kalıyorum. Bazıları onunla akraba bile olmadan gölgesinde kalıyor.” sözleri sonrası sunucu Mert Doğan, Serkan Kaya’nın “Son imparator benim” sözlerini hatırlattı. İdo’nun bu sözlere cevabı çok sert oldu. “Hayırlısı olsun, ona da Allah şife versin. Alzheimer çağımızın hastalığı… Nereden geldiğini unutanlar var. O yüzden hepsine Allah şife versin diyorum” diyerek yeni bir tartışmanın da fitilini ateşlemiş oldu.

Pop müziğe ve pop starlara dair de açıklama yapan İdo, “popstarlık uzun boyla falan olmuyor. Bak mesela Tarkan. Kısa boylu ama adeta tek kişilik orkestra gibi… Popçunun kısa veya uzun boylu olanı değil işlevi önemli. Ben şu an pop okuyorum. Ama ileride ne olur bilemem. Belki 10 sene sonra bir arabesk albümü yapabilirim” şeklinde konuştu.

Özel hayatına dair de açıklamalarda bulunan İdo, “Bende annemin genleri ağır basıyor. İyi ki bende babamın çapkınlık genleri ağır basmıyor. Ben tek eşli bir adamım. Çok eşliliğe ve aldatmalara karşıyım. Bunu babama da söyledim. Güzel giden bir ilişkim var. Evliliğe gider mi bilmiyorum ama şu an çok güzel her şey… Ama ileride evlenmeyi istiyorum. Özellikle genç yaşta baba olmak istiyorum. Nikahsız çocuk sahibi olmakta da sorun görmüyorum. Sevdikten sonra her şey nikah değil.” diye konuştu.

Herkes gibi kendisinin de babası İbrahim Tatlıses’in albüm yapmasını beklediğini ifade eden İdo, “Babam müziği bırakmadı. Hatta yazdığı şarkılar var. Ben de herkes gibi onun albüm yapmasını bekliyorum” dedi. Mert Doğan’ın İbrahim Tatlıses’e yapılan saldırıyı hatırlatması sonrası ise “Babama yapılan saldırı sonrası bende hiç intikam duygusu oluşmadı. Ben insanları seviyorum ve kimseye zarar veremem. İlahi adalete inanıyorum. Babamın davasının takipçisiyim.” diyerek duygularını belirtti.

7 kardeş olduklarını belirten İdo, hepsiyle arasının iyi olduğunu ve görüştüklerini söyledi. İdo “Eğer kardeşlerimle aram bozulacaksa babamın mirasından feragat etmeye razıyım. Kardeşlerimin en tatlısı Elif… Ama en çok Dilan ile anlaşıyorum.” şeklinde açıklama yaptı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMERT DOĞAN  İDO TATLISES