UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OĞULCAN ENGİN’İN GİYDİĞİ TAYT, BABASI SİNAN ENGİN’İN GÜNDEMİNDE!

Magazin gündeminde bugün neler var? İşte kısa bir haber turu:

OĞULCAN ENGİN’İN GİYDİĞİ TAYT, BABASI SİNAN ENGİN’İN GÜNDEMİNDE!

-MFÖ bugün Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeki konserini yağış nedeniyle 18 Ekim tarihine ertelendi.

-Dünyanın en gözde bekar erkeklerinden biri olan Prens Harry de evlilik yolunda.. 33 yaşındaki Prens, geçen yıldan bu yana flört ettiği Kanadalı oyuncu Meghan Markle ile ilk kez bir resmi organizasyonda yan yana görüntülendi.

-Sakıp Sabancı Müzesi'ndeki bir sergiye katılan Hacı Sabancı, burada çekilen fotoğrafını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Kadın takipçilerinden biri Hacı Sabancı'ya, "Garip bir fizyolojin var. Anlam veremiyorum, boyun mu kısa yoksa boynunda mı bir sıkıntı var? Bence paran olmazsa hiç giderin yok. Üzgünüm... Otur! Sıfır!" yorumunu yaptı. Hacı Sabacı ise "Boyum kısa... 1.78, para nelere kadir işte görüyorsun" cevabını verdi.

-Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan'ın 'Burning Man Festivali'nde giydiği renkli tayt tartışma konusu olmuştu. Oğulcan'ın babası Sinan Engin 'tayt' açıklaması yaptı: "Oğulcan, 'Burning Man' diye bir yere gitmiş, orada tayt giymiş. Sordum “Oğlum neden giydin?” diye. "Baba soğuktu orası” dedi. Ama bu yanlış algılandı ve Oğulcan gibi efendi, kibar bir çocuk çok üzüldü, kırıldı." dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmagazin turu  oğulcan engin