UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL’DA KALİTELİ EĞLENCENİN YENİ ADRESİNDE BU AKŞAM KİM VAR

Zorlu Center Levazım tarafında açılan Le Baron Dinner Club Neler Oluyor? Bir ayda en top mekanlar arasına giren Le Baron’a rezervasyonsuz gelenler içeri alınamıyor. Mekan küçük ve jetset bir yer ama fiyatları hiç de korkutucu değil!

 İSTANBUL’DA KALİTELİ EĞLENCENİN YENİ ADRESİNDE BU AKŞAM KİM VAR

İstanbul’da hem Leziz lüx yemek yiyip, hem de şık bir evin salonunda gibi güvenli eğlenmek, iyi müzik ve sanatçı dinlemek biraz zor! Böyle mekanlar maalesef beş parmağın beşi kadar değil!

Biz de merak ettik. Kim bu kadar sanatçıyı bir araya topladı? Sihirli dokunuşlar yaptı! Tabi ki altından ünlü işletmeci Yeşim Tan F. çıktı. Her daim yaptığı mekanlar ve partiler ile konuşulan Yeşim Hanım Le Baron’a danışmanlık yapıyor. Ayrıca müzik direktörlüğünü de kendisi yapıyor! 1 aydır Le Baron bünyesinde bulunduğunu söyleyen Yeşim Hanım, yeni yılda başka mekan ile hizmete gireceklerini söyledi, “Orası daha büyük ve farklı konsept, sürpriz” dedi.

Bu gece ve her Cuma, Yeşim Salkım, sahne aldığı mekanda 4 gün önceden tüm rezervasyonları dolduruyor. Her Cumartesi Mutlu Genç sahnede eğlenceyi tavan yaptırıyor. Her Çarşamba Kürşat Başar Orkestrası ve Jale müzik ziyafeti yaşatıyor. Her Perşembe ise farklı etkinlikler var! Mesela 12 Ekim Perşembe Hakan Aysev 19. Ekim Birol Tokat 26 Ekim de ise Deha sahne alacak!

Sanatçılar 23:00 de sahne alıyor ve eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürüyor! Le Baron Levazım tarafında, Greenweech saatçinin içinden geçerek ulaşabilirsiniz! Gece ve gündüz restaurant olarak da hizmet veriyor.





Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13