UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AĞAOĞLU AMPUTE MİLLİ TAKIMI’NIN BAŞARISINA SESSİZ KALMADI!..

İş adamı Ali Ağaoğlu, Ampüte Milli Takımının milli başarısını karşılıksız bırakmadı. Kendi Tabiriyle “Aslan Yürekli Millilere” yeni ev projesi Çekmeköy Park’tan daire hediye etti.

AĞAOĞLU AMPUTE MİLLİ TAKIMI’NIN BAŞARISINA SESSİZ KALMADI!..

Geçtiğimiz Pazartesi günü, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İngiltereyi 2-1 yenerek şampiyon olan Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinden daire hediye eden Ali Ağaoğlu, UçanKuş TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, “Daha çok birlik beraberliğe ihtiyacımızın olduğu bir dönemdeyiz. Böyle bir dönemde Avrupa şampiyonu olan Türkiye Milli Ampute Futbol Takımımız dosta düşmana aşamayacağımız engel olmadığını gösterdi. Ampute milli takımının  birbirinden değerli oyuncularının  elleri kolları olmayabilir, ama aslan gibi yürekleri var.” dedi.

Ağaoğlu Grup olarak her başarının arkasında olduklarını ifade eden Ali Ağaoğlu, “Ampüte Milli Takımımız Toplumu birleştiren bir başarıya imza attı. Bu başarının maddi manevi karşılığı yok elbette. Ama bu ülkede çalışan ve kazanan bir iş adamı olarak bu kardeşlerimize yeni başladığımız Çekmeköy Park Projesinden daire hediye etmeyi uygun gördük” şeklinde konuştu.

Ünlü iş adamı düzenlediği basın toplantısında Ampüte Milli Takımı oyuncularıyla telefonda görüşerek, aslan yürekli oyuncuları bir kez daha tebrik ederek daire müjdesini onlara bildirdi.

En yakın zamanda bir araya gelerek tapularını teslim edeceğini belirten Ağaoğlu, “Bu bizim görevimiz. Güle Güle otursunlar” diyerek sözlerine son verdi.

Basın Toplantısına katılan ünlü futbol yorumcusu Ertem Şener’de UçanKuş TV’ye duygularını aktardı. Ertem ŞenerUçanKuş TV bizim kardeş kanalımız. Can Tanrıyar ve ekibine teşekkür ederim. Bu konulara hassasiyet gösterdikleri için” diye konuştu.

Ertem Şener, A Milli Takımımıza da her şartta ve durumda destek olmamız gerektiğinin altını çizdi.

ALİ AĞAOĞLU'NUN, UÇANKUŞ TV’YE YAPTIĞI ÖZEL AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13