UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANDE SORAL VE İSMAİL DEMİRCİ'NİN DÜĞÜNÜNDEN ÇOK ÖZEL ANLAR!

Hande Soral ve İsmail Demirci Kemer Country Orman Evin’nde aileleri ve çok yakın dostlarından oluşan 150 kişilik bir davetli topluluğunun katılımıyla evlendiler.

HANDE SORAL VE İSMAİL DEMİRCİ'NİN DÜĞÜNÜNDEN ÇOK ÖZEL ANLAR!

Kanal D’de ekranlara gelen “İsimsizler” dizisinin başrolünde izlediğimiz Hande Soral ile Muhteşem Yüzyıl’dan takip ettiğimiz ve yakında “Babamın Günahları” isimli diziyle ekranlarda olacak olan İsmail Demirci 2,5 yıl önce başlayan birlikteliklerini en yakın arkadaşları oyuncu Berkay Tulumbacı & Ozan Kalkan (İsmail Demirci) ve Ekin Türkmen & Ceylan Özen (Hande Soral)in şahitliğinde resmiyete dönüştürdüler.

Hande Soral’ın gelinliği Tuvana Büyükçınar’ın Tuvanam Couture, İsmail Demirci’nin damatlığı ise SerdarLondon / Serdar Uzuntaş tarafından 2 ayda özel olarak tasarlandı.

Gelinin saçlarını Taner Kuyu, makyajını ise Müge Acuner tarafından yapıldı. Kır Düğünü konseptindeki düğünün dekorasyon tasarımı ise Pink Wedding’e ait.

Düğünde konuklar Ozan Güneysu Orkestrası ile eğlendiler.

Geceye katılan konuklar arasında,  İsmail Demirci’nin Babası Fevzi Demirci, annesi Nezaket Demirci, Hande Soral’ın babası Hamdi Soral annesi Sebahat Soral, kardeşleri Bedirhan ve Bensu Soral’ın yanı sıra ; Hakan Baş, Ekin Türkmen, Serken Keskin, Tugay Mercan, Mert Öcal, Çağatay Tosun, Yönetmen Erol Özlevi, Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu, Barış Kılıç ve eşi, Metin Akdülger, Görkem Sevindik, Burak Sevinç, Selen Uçer, Çağdaş Onur Öztürk, Arif Pişkin, Mehtap Bayrı da vardı…

İşte gelin ve damattan ilk kare:


DÜĞÜN HAZIRLIKLARINDAN GÖRÜNTÜLER!.. 

İŞTE DÜĞÜNDEN GÖRÜNTÜLER!..

DÜĞÜNDEN EĞLENCELİ DANS GÖRÜNTÜLERİ!..

HANDE SORAL VE İSMAİL DEMİRCİ'NİN İLGİNÇ DÜĞÜN DANSI!..



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhande soral  ismail demirci