UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KUZEYİN OĞLU VOLKAN KONAK KONSER ESNASINDA AĞLADI!..

‘Kuzeyin Oğlu’ lakaplı Karadeniz’in sevilen sanatçısı Volkan Konak, Maltepelilere unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü şarkıcı, hafızalara kazınan ‘Cerrahpaşa’ şarkısını söylerken gözyaşlarına hakim olamadı.

KUZEYİN OĞLU VOLKAN KONAK KONSER ESNASINDA AĞLADI!..

Maltepe Belediyesi Türkiye’de bir ilke imza atarak “Cumhuriyet Benim” festivaliyle Cumhuriyetin 94. yılını 94 etkinlikle kutluyor. Festival kapsamında sevilen şarkıcı Volkan Konak Maltepe Gülsuyu Stadyumu’nda sevenleriyle buluştu. Konseri izlemeye gelenler arasında Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da vardı. Başkan Kılıç konser öncesi Volkan Konak’a çiçek ve Maltepeli kadınların yaptığı yaşam ağacını hediye etti. Kılıç, sanatçıların halkın sesi olduğunu ve bu seslerin asla susturulamayacağını söyledi. Şarkıcıya yaşam ağacını takdim ederken, türkülerle dolu bir yaşam dileğinde bulundu.

Babası için yazdığı şarkıyı seslendirirken ağladı

Karadeniz müziğinin sevilen sanatçısı Volkan Konak’ı konserde en çok duygulandıran şarkı ise Cerrahpaşa oldu. Konak, babası Cevat Konak’ın vefatı üzerine yaptığı Cerrahpaşa şarkısını seslendirirken gözyaşlarına hakim olamadı. Şarkıcı kendisini dinlemeye gelen hayranlarını kimi zaman duygulandırırken kimi zaman da eğlendirdi. Volkan Konak sahnede, Cerrahpaşa, Göklerde Kartal Gibiydim, Yarim Yarim, Aleni Aleni, Mimoza Çiçeğim gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Ünlü sanatçı Konak, şarkılar arasında sevenleriyle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvolkan konak  konser