UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTİFASI BEKLENEN BAŞKAN İÇİN SON DAKİKA MESAJI!..

MKYK toplantısı sonrasında açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, istifası istenen belediye başkanları için "gelen de giden de bizim arkadaşımızdır" dedi. Ünal, istifası istenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur için ise "Balıkesir'den de aynı adımı bekliyoruz" dedi.

İSTİFASI BEKLENEN BAŞKAN İÇİN SON DAKİKA MESAJI!..

Kasım ayı son haftasında il kongrelerine başlayacağız ve Mart sonunda bitirmeyi hedefliyoruz. Büyük Kongre için olağan tarih olarak da 12 Eylül gibi görüyoruz ama bu tarihte bir değişiklik olabilir.

Biz şunu biliriz ki mahkeme kadıya mülk değildir. Hiçbir makam hiç kimsenin ebedi mülkü de değildir, üzerine tapulu hiç değildir. Hepimiz bir gün yerlerimizi, aynı görevleri çok daha büyük heyecanla, çok daha fazla enerjiyle, çok daha büyük vizyonla yerine getirecek birilerine bırakırız. AK Parti, meselelere bu şekilde bakar.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun "AK Parti kaynıyor" sözleri için ise Ünal "Konuşmaları takip ediyorum, bu benim görevimin bir parçası. Genel kanaatim şudur. Kılıçdaroğlu iftirayı muhteşem bir şekilde yapıyor. Partisinden istfa edenlere baksın." diye konuştu.

Mahir Ünal, istifası istenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur için ise "Balıkesir'den de aynı adımı bekliyoruz" dedi.

Ünal, "istifa edilmezse yeni kararlar verilir, hukuki ve cezai denetim söz konusu değil" diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmahir ünal