UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALİ AĞAOĞLU’NDAN AHMET HAKAN’A “ATATÜRK” MEKTUBU!..

Ali Ağaoğlu ile Ahmet Hakan arasındaki tartışma yeniden alevlendi. Ağaoğlu’nun Ahmet Hakan’a yazdığı mektubu Medya Radar özel haber yaptı.

ALİ AĞAOĞLU’NDAN AHMET HAKAN’A “ATATÜRK” MEKTUBU!..

Ahmet Hakan ile Ağaoğlu arasında daha öncede Atatürk ile ilgili bir tartışma yaşanmış ve Ağaoğlu bu yüzden Ahmet Hakan’nın yazdığı gazetede sayfa satın almıştı. Ali Ağaoğlu’nun 10 Kasım’da 2. kez kaleme aldığı bu mektubu da Medya Radar haber yaptı.

İlk mektubunda darbe sonrası Hakan’ın ‘Hey Atatürk’ şeklinde yazdığı köşe yazısına sinirlenen ve bu hitap şeklini yanlış bulan Ağaoğlu, ünlü köşe yazarını samimiyetsizlikle suçlamıştı.

 “ÇOK GÜZEL TABLO YOLLADIM”

Ulu önder Atatürk’ün 79. ölüm yıldönümünde Ahmet Hakan’a bir kez daha mektup yollayan ünlü iş adamı, yine duvara bir türlü asılmayan o Atatürk tablosunun akıbetini sordu.

Ağaoğlu metninde; “Atatürk’le ilgili bugünkü yazını okudum. Atatürk’le ilgili bir başka yazın üzerine, sana çok güzel bir yağlı boya Atatürk tablosu göndermiştim. Bu tabloyu ofisine asmanı söylemiş astığında da bana bir fotoğrafını göndermeni rica etmiştim. Bu fotoğraf hala bana ulaştırılmadı. Eğer bu tabloyu asmadıysan… Dönekliğine bir sözüm yok… Ama artık alışkanlık haline getirdiğin, sosyal medyanın gazıyla gündemi yakalama peşinde koşan, ‘ekşi sözlükten’ çektiği kopyaları bile yansıtmakta zorluk çeken, derinliği olmayan, samimiyetsiz yazılarıyla köşesine muhafaza etmeye çalışan bir olarak kalacaksın. Benden söylemesi…” 

“EĞER ASMADIYSAN İADE ET”

Ağaoğlu mektubun sonuna; “Eğer tabloyu asmadıysan iade et, değerini bilen birine hediye edeceğim." notunu ekledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERALİ AĞAOĞLU