UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜZEL OYUNCU DEMET ÖZDEMİR KİMİ KENDİNE ÖRNEK ALIYOR?..

Elife Yılmaz ve Simge Andaç’ın sunduğu Canlı Masa programı bu akşam 20:30’da UçanKuş TV’de!

GÜZEL OYUNCU DEMET ÖZDEMİR KİMİ KENDİNE ÖRNEK ALIYOR?..

İşte Canlı Masa programının içeriği;

Güzel oyuncu Demet Özdemir kimi kendine örnek alıyor?

Ezgi Mola’nın oluşturduğu karakter Maide nasıl doğdu? Ezgi Mola filmin çekimlerinde neler yaşadı?

Tuvana Türkay, sevgilisi Alper Potuk’un sosyal medya hesabına müdahale ettiğini doğruladı mı?

Ali Poyrazoğlu neden çileden çıktı? Aydemir Akbaş’ın Şener Şen hakkında söylediği sözlere Ali Poyrazoğlu nasıl tepki verdi?

Can Ateş ve Alp Özcan ilişkilerinde yara alan Meryem Uzerli Mısırlı aktör Bassel Alzaro ile evleneceği haberlerine neden sinirlendi? Ünlü oyuncu artık evlilikten korkuyor mu?

Kardeşim Benim 2 filmiyle yeniden beyaz perdede izlediğimiz Burak Özçivit ve Murat Boz’un kardeşliği bitti mi? Burak Özçivit’ten hangi açıklama geldi?

Savaşın acı koşullarında, ismi gibi ay yüzlü Ayla ile ay yıldızlı bir askerin tarihe mal olmuş 65 yıllık hikayeyi anlatan Ayla filminin esin kaynağı astsubay Süleyman Dilbirliği’nin vefatı çok hüzünlendirdi

Ayla'nın babası Süleyman Dilbirliği 91 yaşında hayatını kaybetti!.. Koreli Eunja Kim manevi babasının ölümünü duyunca ne yaptı?

Türkiye’nin bu yılki Oscar adayı “Ayla”nın yapımcısı Mustafa Uslu, Güney Kore’de de yayınlanmaya başlayacak olan film hakkında yurt dışından nasıl dönüşler aldı? Ayla Filmiyle Oscar aday adayı olduklarını ilk kez UçanKuş TV’ye açıklayan Mustafa Uslu, Ayla’nın diğer ülkelerdeki başarısını da yine UçanKuş TV’ye anlattı!..

İzmir’de her sürücüye örnek olacak bir olay!.. Sürücülerin ambulans ve itfaiye gibi araçlar geçerken özellikle Avrupa'da kullanılan 'fermuar sistemiyle' yol vermesinin bir örneği bu kez İzmir'de yaşandı!

Fıkralara konu olacak bir hikaye!.. Vanlı muhtarın isim ve soy ismi nasıl dikkat çekti? Muhtarın adı hangi diyalogların oluşmasına neden oldu?

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCanlı masa