UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU ESKİ EŞİYLE GEÇMİŞE SÜNGER ÇEKTİKLERİNİ İTİRAF ETTİ!

“Ufak Tefek Cinayetler” dizisi ile ekranlara dönen Bade İşcil, önceki gün sete gitmek için geldiği Nişantaşı’nda görüntülendi.

ÜNLÜ OYUNCU ESKİ EŞİYLE GEÇMİŞE SÜNGER ÇEKTİKLERİNİ İTİRAF ETTİ!

Kendisini sete götürmek için gelecek aracı beklerken açıklamalarda bulunan Bade İşçil, eski eşi Malkoç Süalp ile yeniden barışmadığını ve aneroksiya hastalığına yakalanmadığını söyledi.

Güzel oyuncu, "Aneroksiya rahatsızlığım yok, zayıflama formülü olarak da bir hastalığı yakıştırıyorlar. İnsanlar kötü örnek alır diye korkuyorum. Çocuk doğurdum, anne olanlar bilir. Bu yaşta çocuğu olanlar devamlı bir koşuşturma halinde, bir de dizi. Çocuğun peşinden koşarken zayıflıyorsun, aman düşmesin, aman parka götüreyim, sette geç kalsam da erken kalkıyorum, böyle zayıfladım" dedi.

Malkoç Süalp'le yaşadıklarına sünger çektiklerini belirten İşçil, "Aramızda her şey yolunda, çocuğumuz için görüşüyoruz. Eskiden yaşanmışlıklara sünger çektik, o olaylarla yüzleştik. Kader kısmet böyleymiş. Şu an barışmak veya yeniden bir araya gelmek gibi bir şey yok. Düzgün saygılı çerçevede görüşüyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBADE İŞÇİL