UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YÜREKLERİ SIZLATTI! ÖZ ANNE ÇOCUĞUNU DARP ETTİ VELAYETİ ALDI!..

Hazan Kutsal ve Simge Andaç’ın sunduğu Canlı Masa programı bu akşam 20:30’da UçanKuş TV’de!

YÜREKLERİ SIZLATTI! ÖZ ANNE ÇOCUĞUNU DARP ETTİ VELAYETİ ALDI!..

İşte Canlı Masa programının içeriği;

Başkent’te şaşırtan görüntü!.. Hayvanları arabaya bağlayıp işkence ettiren bazı araç sürücülerinin aksine, Ankara’da bir otomobilin bagajında görüntülenen köpek, trafikte ki sürücüleri nasıl hayrete düşürdü?

Hayvan sever olarak adlandırılan sürücünün köpeği için yaptığı hangi uygulama tartışma yarattı? Hayvan sever mi yoksa değil mi?

6 yıl önce boşandığı eski kocası tarafından silahlı saldırıya uğradı, ölmekten 'ölü taklidi' yaparak kurtuldu!.. Kurşun yağmuruna tutulan kadının feryadına kim yetişti?

Talihsiz kadının son durumu nasıl? Dehşet saçan eski eş tutuklandı mı?

Zonguldak’ta yürekleri sızlatan olay!.. Öz annenin henüz 2 yaşındaki çocuğuna uyguladığı darp kameralara yansıdı, o anlar izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi!..

Eve kamera yerleştirip skandalı ortaya çıkaran Öz baba eşinden şikayetçi oldu, sonrasında yaşananlar ise akıl almaz olayın daha da hazin tarafını ortaya çıkardı!.. Uzaklaştırma kararıyla evden gönderilen anne çocuğunun velayetini nasıl aldı?

Avukat Büşra Bayraktar ve Pedegog Yelda Tan anne skandalını Canlı Masa’da değerlendirecek!..

Yine bir koca şiddeti!.. Artık fiziksel saldırı değil, direk silahlı yaralama ya da ölümle sonuçlanan şiddetler artmaya başladı!.. Boşanmak isteyen kadını eşi öldürmek istedi!...

Ünlü oyuncu Demet Akbağ, komedi dalında ödül alan Hande Erçel için neler söyledi?

Ödül törenleri prestij için mi yapılıyor, yoksa teşvik etmek için mi? Usta oyuncu diziler, oyunculuk ve türler hakkında hangi önemli açıklamaları yaptı?

Açıklamaları, tavırları, ve samimiyetiyle sık sık gündeme gelen İrem Derici’den sevgilisi Murat Barış Yağcı hakkında ilginç açıklamalar!..

Ünlü popçu yine güldürdü!.. ilişkisine dair neler anlattı?

Mehmet Ali Erbil’in kızlarla imtihanı!.. Ünlü oyuncu mekan da birlikte olduğu genç hanımları neden tanımamazlıktan geldi?

İstanbul geceleri renkli, İstanbul Geceleri hareketli!.. Hava soğuk olsa da fark etmedi, UçanKuş TV ünlü isimlerle keyifli röportajlar yaptı, samimi itiraflara ulaştı!..

Günün getirdikleri, dünden bugüne yansıyan haberler, özel röportajlar ve uzman bağlantılarıyla Hepsi ve daha fazlası 20.30’da “Canlı Masa’da”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanli masa