UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VAN DAMME MÜSLÜMAN OLDU MU? DİNLER HAKKINDA NELER SÖYLEDİ?

Dünyaca ünlü film yıldızı Jean-Claude Van Damme İstanbul’a geldi. İzmit’in en prestijli projelerinden biri olan 262 Towers’ta açılacak olan spor merkezinin açılışı için İzmit’e gidecek olan ünlü yıldız bu akşam saatlerinde İstanbul’a geldi.

VAN DAMME MÜSLÜMAN OLDU MU? DİNLER HAKKINDA NELER SÖYLEDİ?

Sevilen isim Van Damme, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ayağının tozuyla UçanKuş TV'nin sorularını yanıtladı. Bu gece İstanbul’da olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Van Damme, Türkiye’de neleri özlediğinin sorulması üzerine Türk yemeklerini özlediğini ayrıca Türk insanları ve Türk arkadaşlarını da özlediğini belirtti.

İlk spor merkezini Türkiye’de açmasının sebebini de “İstanbul bütün dinlerin birleştiği bir yer. İstanbul’da 7 tane din birleşiyor. Herkes kendi dinini yaşayabiliyor. Herkesin kültürünü yaşayabilmesi, Türkiye’yi bizim için en iyi mekan yaptı.” diyerek açıkladı.

Türk hayranlarınız sizin Müslüman olup olmadığınızı merak ediyor. Müslüman oldunuz mu?” şeklindeki soruya ise Van Damme’ın korumaları müdahale ederek “Bu soruyu sormasaydınız. Bunun yeri değil” dediler.

Ancak Van Damme korumalarına “Rahatça sorsunlar. Ben cevap vermek istiyorum. Benim en yakın arkadaşlarım, kardeşim dediğim insanlar Müslüman ya da Hristiyan. Bense tüm dinleri seviyorum. Tüm dinler aslında kardeş. Ben her zaman huzur ve iyilikten yanayım” dedi.

Röportaj devam ederken dayanamayarak “Kuzu Çevirme” yemek istediğini söyleyen yıldız isim, sempatik tavırları ve birleştirici açıklamalarıyla kendine bir kez daha hayran bıraktı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvan damme