UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TEK GECELİK KAÇAMAK AFFEDİLİR Mİ? KADINLAR İKİYE BÖLÜNDÜ!..

Elife Yılmaz ve Simge Andaç’ın sunduğu Canlı Masa programı bu akşam 20:30’da UçanKuş TV’de!

TEK GECELİK KAÇAMAK AFFEDİLİR Mİ? KADINLAR İKİYE BÖLÜNDÜ!..

İşte Canlı Masa programının içeriği;

Ünlü modacı İvana Sert, mesleği bırakıp ahçı mı olmaya karar verdi? Güzel modelin Pazar da tezgah macerası Canlı Masa’da!..

Uzun süredir konuşulan ve iyiden iyiye sisteme oturan üç buçuk saatlik dizi süreleri Usta tiyatro sanatçısı Perran Kutman’ı da çileden çıkardı!.. Sanatçı kimleri oyunculuk süzgecinden geçirdi?

Dizi saatlerinin süresi neye göre belirleniyor? Oyuncuların şikayet ettiği ama buna rağmen rol almaya devam ettiği yapımların uzunluk kısalık dilimlerini kimler belirliyor? Oyuncular yapımcıları suçluyor? Yapımcı Levent Cengizhan ise süre uzunluğunun nedenini ilk kez Canlı Masa’da açıklayacak!..

Bir ömür boyu sevdiği kadınla yaşamak isteyen adam, evlilik teklifi yaparken yaşamını yitiriyordu!.. Yaratıcılıkla ölüm arasındaki ince çizgide güler misin ağlar mısın dedirtecek görüntüler Canlı Masa’da!..

Pop ve müzik dünyasının ünlü isimleri neden dünyaca ünlü isimlerin tarzını taklit ediyor?.. Tarz takibi mi, başarı takibi mi önemli?

Tek gecelik kaçamak affedilir mi? Ünlü isimlerin tartışmalı açıklamaları gündeme bomba gibi düşüyor, kadınlar ikiye bölünüyor!.. Peki bu konu tartışmaya açık mı?

Zonguldak’da belediye işçisinden bisiklete binen kadınlara “Tahrik Ediyorsunuz” saldırısı!.. Artık önlenemez bir hal aldılar!..

Nejat İşler’in yeni imajı şaşırttı!.. Sesiyle herkesi kendine hayran bıraktı!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanli masa