UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VAN DAMME, “TÜRKİYE’Yİ VE TÜRKLERİ ÇOK SEVİYORUM!”

Dünyaca ünlü oyuncu Jean-Claude Van Damme, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde ortağı olduğu spor salonunun inşaatında incelemelerde bulundu.

VAN DAMME, “TÜRKİYE’Yİ VE TÜRKLERİ ÇOK SEVİYORUM!”

Aksiyon filmlerinin en çok aranan isimlerinden Brezilyalı ünlü oyuncu Jean-Claude Van Damme, ortağı olduğu spor ve yaşam merkezi zincirinin inşaatında incelemelerde bulunmak için Kocaeli’ye geldi.

Van Damme, incelemeler sonrasında basın mensupları ile bir araya geldi.

Kocaeli’yi çok beğendiğini ifade eden Van Damme, “Kocaeli çok güzel bir şehirmiş. İstanbul’un etrafında böyle güzel bir yer olduğunu görmedim hiç. Türkiye’de olmaktan çok mutluyum.

Basın mensuplarının “Neden Türkler ile ortaklık yapmak istiyorsunuz” sorusuna cevap veren Van Damme, “Türkiye’yi ve Türkleri çok seviyorum” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra konuşan işadamı Burçin Şahin, proje hakkında bilgi vererek, “Jean-Claude Van Damme, Ronnie Miller ve Burçin Şahin ve benim ortaklığımda tüm Dünyada açmayı planladığımız spor açma projemiz var. Jean-Claude Van Damme, Hem Amerika’da hem de Dünyada çok sevilen sporcu, yapımcı, oyuncu kendisi. Çok kompleks bir insan. Her zaman, her dakika spor yapmayı seviyor, yapıyor ve bunun aşığı. Biz de kendisiyle böyle bir proje gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvan damme