UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

POYRAZ’IN ZÜLFİKAR’I İLKER KALELİ’NİN NEDEN OLMADIĞINI AÇIKLADI!

Poyraz Karayel dizisinin Zülfikar’ı Celil Nalçakan, geçtiğimiz hafta vizyona giren “Poyraz Karayel Küresel Sermaye” filminde neden İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu’nun olmadığını ve İlker Kaleli’nin rol arkadaşlarını takipten çıkarttığı iddialarına ilk kez Canlı Masa’da açıklık getirdi. Celil Nalçakan : İlker’le dünyada barışmayacak iki insanız” dedi.

POYRAZ’IN ZÜLFİKAR’I İLKER KALELİ’NİN NEDEN OLMADIĞINI AÇIKLADI!

Üç sezon boyunca ekranda fırtına gibi esen dizi Poyraz Karayel’le Zülfikar karakteriyle sevilen oyuncu Celil Nalçakan, geçtiğimiz hafta vizyona giren “Poyraz Karayel Küresel Sermaye” filminin ardından çıkan İlker Kaleli iddialarına yanıt verdi. Celil Nalçakan “Kimseyle bir problemimiz yok. İlker’le zaten birbirimizi takip etmiyorduk” dedi.

İlker Kaleli’nin filmden haberi olmadığı ve senaryoda yer almadığı için rol arkadaşlarını sildi iddialarına ise “ Bu başka bir film. Diziyle bir bağı yok. Oradan bambaşka bir hikaye anlatılıyor. Filmde 2014 yılını anlatıyoruz. O yıllarda henüz Poyraz aileye girmemiş, Bahri Baba Ayşegül'le küstü. Filmde o yüzden İlker ve Burçin yoktu. Biz bir emek verdik. Bir iş yaptık. Filmin afişini koyuyorum instagrama altına inanılmaz yorumlar yapılıyor. Kimse kimseyi acımasız eleştirmesin. Bir taraf oluşturmaya gerek yok. Filmin senaryosu bunu gerektiriyordu. Başka bir durum yok” şeklinde konuştu.

“İLKER’LE DÜNYADA BARIŞMAYACAK İKİ İNSANIZ”

Dizi boyunca işimizi profesyonelce yaptık diyen Celil Nalçakan, “İlker'in arkasından ne ben konuşurum ne de İlker benim arkamdan konuşur. Bir polemiğimiz yok. İş için de görüştük, iş dışında konuşmuyoruz. Bir gerginlik yok. Yıldızımız barışmıyor. İlker’le Dünyada barışmayacak iki insanız” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanli masa