UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEÇKİN PİRİLER: "KAAN, ONDAN AYRILMAMAM İÇİN KARŞIMDA AĞLADI!.."

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’nin boşandığı eşi Seçkin Piriler, Laf Bende Kalmasın adlı programa bağlanıp, Kıvılcım Ural hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Piriler, Kıvılcım Ural’ı, sosyal medyadan kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu için mahkemeye verdiğini söyledi.

SEÇKİN PİRİLER: "KAAN, ONDAN AYRILMAMAM İÇİN KARŞIMDA AĞLADI!.."

Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural yüzünden 2016 yılında boşanan Seçkin Piriler'in çocuklarına kötü davrandığı hatta büyük oğlu Hakan'ı evden kovduğu, Tangöze'nin sevgilisi Ural tarafından iddia edilmişti. Bu iddia üzerine Seçkin Piriler, “Laf Bende Kalmasın” programına bağlanarak adeta ateş püskürdü.

Piriler iddialar hakkında: “Siz beni tanıdınız böyle bir şey mümkün değil. Oğlumun hırçınlıkları ve söz dinlememe durumu vardı. Bunun için yardım alıyorum ama şiddet söz konusu olamaz. Ben çocuğumun bir derdi olduğu zaman Kaan’ı arıyorum. Bu durumda o şahsı (Kıvılcım Ural’ı) rahatsız etmiş. Bu yüzden de böyle bir iftiraya maruz kaldım.” dedi.

Piriler, oğlu ve babasının otel odasında kalmasıyla ilgili: “Kaan’ın kendine ait bir evi ama ben o kadının çocuklarımı görmesini istemiyorum o yüzden otelde kalıyorlar. Kıvılcım’la da araları bozukmuş sanırım.” dedi.

Yeşim Salkım’ın, "Kıvılcım hangi sıfatla Kaan’la aynı evde yaşıyor?" sorusu üzerine Piriler, “Ben Kaan’la evliyken başka bir sıfat altında buluşuyorlardı. Hatta, Kıvılcım’ın annesi evinin anahtarını kızına verip ‘Kızım Kaan’la güzel vakit geçirin’ diyormuş. Hangi anne bunu yapar siz düşünün artık.” diyerek büyük bir iddiada bulundu.

BİZİM ÇOK BÜYÜK BİR AŞKIMIZ VARDI

Nasıl aldatıldığı hakkında bir fikri olmadığını söyleyen Piriler, “Kaan’la tanıştığımda bizim çok büyük bir aşkımız vardı. Ama ben Kaan’ın peşinde bu kız gibi turne turne gezmiyordum. Çünkü benim işlerim vardı. O dönemin çok ünlü mankeniydim.” dedi.

“KAAN AĞLAYIP ‘SENİNLE YAŞLANMAK İSTİYORUM’ DEDİ”

Boşanma süreciyle ilgili ise, “Kaan bana ‘Seçkin ben sana bir sene sonra tekrar geri döneceğim. Bu yaşanan olaydan oğlumuzun haberi bile olmayacak lütfen benden ayrılma sadece bir süre ayrı kalalım’ dedi. Ben bunu kabul etmedim ve mahkemeye verdim. Hatta, Kaan ağlayıp ‘Seninle yaşlanmak istiyorum’ dedi. Ben çok sinirliydim, bunu kabul etmedim. Hemen mahkemeye başvurup boşandım.” dedi.

ALDATTIĞINI ÖĞRENDİĞİM AN DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI!

Yeşim Salkım, Seçkin Piriler’in sözleri üzerine, “Bu kız nasıl bir ailede yetişmiş bilmiyorum ama sen çocuklarının annesi olarak hala otururken bu kız televizyonlarda dolaşıp anneliğini sorguluyor. Ben bunu kabul edemiyorum” dedi.

Piriler, daha fazla sinirlerine hakim olamayıp Kıvılcım Ural’a: “Aldatıldığımı öğrendiğim an dünyam başıma yıkıldı. Sen bir yuvayı bozdun. İki çocuğumu mağdur ettin. Benim çocuklarım senin yüzünden babalarıyla vakit geçirmeyi bir lüks olarak yaşıyorlar.” sözleriyle ateş püskürdü.

Piriler, son noktayı ,“Mahkemeye verdim onu. Kimse benim anneliğime söz edemez. Hakim karşısında ne derdi varsa konuşsun. Kendisi şarkıcıyım diyor ama ben hiçbir şarkısını duymadım.” sözleriyle koydu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSEÇKİN PİRİLER  KAAN TANGÖZE