UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İHANETLER, AYRILIKLAR VE SKANDALLAR İLİŞKİLER NEDEN SARPA SARDI?

Elife Yılmaz ve Simge Andaç’ın sunduğu Canlı Masa programı bu akşam 20:30’da UçanKuş TV’de!

İHANETLER, AYRILIKLAR VE SKANDALLAR İLİŞKİLER NEDEN SARPA SARDI?

İşte Canlı Masa programının içeriği;

Sevilen oyuncu Demet Özdemir futbolcu sevgilisi Oğuzhan Özyakup’tan ayrıldı mı? Ünlü oyuncunun yılbaşı planı aşk hayatıyla ilgili kafaları karıştırdı!..

Mustafa Sandal’la boşanma aşamasında olan Emina Sandal isyanda!.. Yaptığı paylaşımların hedefi kim ilk kez açıkladı!..

Ünlüler camiasının örnek gösterilen çifti Mehmet Aslantuğ Arzum Onan 20 yıl sonra tekrar birlikte bir projeye mi başlayacak!.. ilk kez Uçankuş TV’ye konuşan çiftten çok özel açıklamalar Canlı Masa’da!..

Azra Akın’la geçtiğimiz yaz evlenen Atakan Koru’dan aşk ilanı!.. Tescilli Dünya güzeliyle evlenen iş adamı evliliği nasıl anlattı?

Boşanmalar, ihanetler, ayrılıklar ve skandallar... 20172nin son günleri ünlü isimlere iyi gelmedi!.. İlişkiler neden sarpa sardı?

Adriana Lima ve Metin Hara’nın ayrılık karmaşası!.. Büyülü aşk instagram’da bitti!.. Peki kim bitti derse biter bu aşk!..

EDHO’nun ağır abisi, Urfa’da çiğ köfte yoğurdu.. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın sıra gecesi eğlencesinden keyifli anlar Canlı Masa’da!..

Kardeşim Benim 2’nin tanıtım turnelerine çıkmayan Murat Boz’u instagramdan takip etmeyen Burak Özçivit, “Can Feda” filminde baş rol paylaştığı Kerem Bürsin’i hemen takibe aldı!.. Ünlü oyuncu takip karmaşasına hangi açıklamayı yaptı?

Martıların Efendisi görücüye çıktı!.. Başarılı oyuncu Mehmet Günsür’ü büyüleyen filmin sırrı ne?

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal ayrılma haberlerine inat düşman çatlattı, Bir başka ayrılık haberi çıkan Şükrü Özyıldız ise haberlere senaryo üzerinden cevap verdi!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanli masa