UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALİŞAN BUSE VAROL AŞKI SOSYAL MEDYADA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR!

Elife Yılmaz ve Simge Andaç’ın sunduğu Canlı Masa programı bu akşam 20:30’de UçanKuş TV’de!

ALİŞAN BUSE VAROL AŞKI SOSYAL MEDYADA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR!

İşte Canlı Masa programının içeriği;

Alişan Buse Varol aşkı sosyal medyada tüm hızıyla devam ediyor!.. İkili hemen hemen her gün büyük aşkın fotoğrafını sosyal medyadan paylaşıp şükrediyor!.. İkilinin aşkı Alişan’ın yakın arkadaşları Çağla Şikel ve Ece Erken tarafından da sık sık gündeme getiriliyor!.. Peki Alişan sonunda aradığı aşkı buldu mu?

Alişan’la beraberken kıyafetlerine dikkat eden Eda Erol, Alişan’ın sevgilisiyle paylaşımlar yapmasının üzerine kıyafet yasağını deldi!.. Eda Erol manidar paylaşmlarını gönderme yapmak için mi kullanıyor?

UçanKuş TV’ye özel röportaj veren Erdal Beşikçioğlu, hangi sorular karşısında ikilemde kaldı? Film, dizi ve tiyatro hakkında konuşan oyuncu kiminle polemiğe girmek istemedi? Konuşursam olay olur diyen Beşikçioğlu’nun listesinde kimler var?

Arif V 216 ekibi 1969 yılına girdi!.. Bir tarafta Özge Sabuncu, bir tarafta Ahu Yağtu!.. Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu ile sevgilisi Özge Sabuncu nasıl yan yana geldi?

60’lı yılların esintilerinin yaşatıldığı Arif V 216 partisine katılan Elçin Sangu’yu sevgilisi Yunus Özdiken çekiştirdi!.. İki cümleyi zor kuran Sangu çıkışta hangi soruya dönüp cevap verdi?

Sesi hala çok muhteşem, yüzü hala çok güzel!.. Ancak fiziği oldukça değişti!.. Ünlü sanatçı Zerrin Özer nasıl 26 kilo verdi? İmaj tazeleyen Zerrin Özer 30 yakın kiloyu nasıl verdi?

İBB Daire Başkanı’ndan tokat yiyen zabıta ilk kez konuştu!.. Mağdur memur yaşadığı o anları nasıl anlattı?

Özel haberler, canlı bağlantılar, günün öne çıkan gelişmeleri ve dünden bugüne yansıyan haberlerle hepsi ve daha fazlası 20.30’de Canlı Masa’da!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanli masa