UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ PİYANİSTTEN İSRAİL VE ABD’YE KARŞI BOYKOT ÇAĞRISI!..

Türkiye ve Filistin dostu ünlü piyanist Stephane Blet, Türk halkına seslenip İsrail için boykot çağrısı yaptı. Blet'in parmağına taktığı Osmanlı tuğrası işlemeli yüzük dikkat çekti.

ÜNLÜ PİYANİSTTEN İSRAİL VE ABD’YE KARŞI BOYKOT ÇAĞRISI!..

Ünlü Fransız piyanist Stephane Blet, Filistin için hazırladığı yeni bestesini ilk kez çalmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi’nin davetlisi olarak Sivas’a geldi. Ünlü piyanist kendisini karşılayan basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. Blet, 25 yıldır Filistin için savaştığını belirterek, “Ben 25 yıldır Filistinliler için savaş veriyorum. Filistin isimli bir beste yaptım. Bu besteyi ilk kez Sivas’ta çalacağım. Filistinliler için sık sık konserler veriyorum. Özellikle Avrupa’da insanları uyandırmaya çalışıyorum.” dedi.

Trump’un yaptıkları karşısında şaşırmadığını belirten ünlü piyanist, “Blet, İsrail’in Kudüs’ü başkent ilan edilmesi ile ilgili bir soru üzerine “Buna şaşırmadım. Trump’un kim olduğun biliyoruz. Büyük bir Siyonist o. Bunun için yapılan yeni provokasyonlar beni şaşırtmıyor. Maalesef devam edecekler. Bu insanlarla konuşmamak gerek. Onlara artık yeter dememiz lazım. Çok sert bir boykot ortaya koymamız lazım. İsrail ve ABD’den gelen ürünleri almamamız lazım.” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİSRAİL  GAZZE