UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY'DA SEÇİM YAKLAŞTI! GÜMÜŞDAĞ ADAY OLACAK MI?

Galatasaray'da 20 Ocak 2018'de olağanüstü seçimli genel kurul yaklaşırken, iddialar gündeme düşmeye devam ediyor. Son olarak bomba iddia Göksel Gümüşdağ ile ilgili..

GALATASARAY'DA SEÇİM YAKLAŞTI! GÜMÜŞDAĞ ADAY OLACAK MI?

Galatasaray'da olağanüstü seçimli genel kurul yaklaşıyor. Camiada da başkanlık adaylığı için yoğun bir trafik yaşanmaya başladı. Şu ana dek başkan Dursun Özbek, Mustafa Cengiz dışında herhangi bir isim adaylığını açıklamazken kulislere Göksel Gümüşdağ ismi bomba gibi düştü!

Şu anda Başakşehir Futbol Kulübü'nün başkanlığını yürüten Göksel Gümüşdağ'ın, 20 Ocak'taki olağanüstü seçimli genel kurulda Galatasaray Başkanlık yarışında var olacağı iddialar arasında.

Süper Lig Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı da yürüten Gümüşdağ'la ilgili iddia tartışmaları da beraberinde getirdi.

Göksel Gümüşdağ'ın Başakşehir başkanlığını bırakıp Galatasaray başkanlığına adaylığını koyup koyamayacağı hukukçular arasında da tartışma konusu haline geldi.

Hukukçuların açıklamaları; “Galatasaray'ın mevcut tüzüğü gereği Gümüşdağ'a başkanlık yolu açılabilir.  Başakşehir Futbol Kulübü'ndeki görevinden istifa ederek Galatasaray başkanlığı için adaylığını koyabilir” yönünde.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13