UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KOKU KADIN ERKEK İLİŞKİLERİNİ NASIL ETKİLİYOR?

Elife Yılmaz ve Simge Andaç’ın sunduğu Canlı Masa programı bu akşam 19:00’da UçanKuş TV’de!

KOKU KADIN ERKEK İLİŞKİLERİNİ NASIL ETKİLİYOR?

İşte Canlı Masa programının içeriği;

75. Altın Küre Ödül Töreni'ne Türk yönetmen Fatih Akın damga vurdu!.. Akın In The Fade (Paramparça) ile En İyi Yabancı Film ödülünü kazandı!..

Her yıl film ve televizyon dizilerine verilen ve Oscar'ın habercisi olarak nitelendirilen 75. Altın Küre Ödüllerinde törene katılan konuklar, neden kırmızı halıda siyah kıyafetlerle boy gösterdi?

Oyuncu Mustafa Mert Koç’la adı aşk iddiasına karışan ve aranjörü Emrah Karaduman’la arasının açıldığı söylenen Aleyna Tilki sessizliğini bozdu!.. Genç şarkıcı hangi şaşırtan açıklamayı yaptı?

Antalya’da skandal olay!.. 30 yaşındaki tacizci 8 yaşında bir çocuğu göz göre göre nasıl taciz etti?. Küçük çocuğun ailesi görüntüler karşısında hangi sert adımı attı?

Polisi alarma geçiren taciz olayında neler yaşandı? Taciz şüphelisi yakalandı mı?

Bilim insanları açıkladı: Erkek kokusu kadınlardaki stresi azaltıyor!..

Hanımlar istediği kadar parfüm sıksa da erkekler kadar güvenilir olamıyor!.. Erkeklerin ten kokusu kadınlarda hangi durumlara iyi geliyor?

Koku kadın erkek ilişkilerini nasıl etkiliyor? Kadınların erkek kokusunu duyumsadığında hissettiği his ile erkeklerin kadın kokusunda edindiği his ne oluyor? Uzmanlar ‘Koku’nun sırrını açıkladı!..

18 yaş altı çocuk evliliğine Manisa’dan büyük tepki!.. Çocuk evliliklerinin, çocuk gelinlerin önüne geçmek ve toplumda bunun öne çıkmasını sağlamak için hangi adım atldı?

Şok!... Ünlü oyuncu polisi ısırdı!..

Sabaha karşı arkadaşıyla alkol kontrolüne giren ünlü oyuncu Feyza Civelek polisi ısırdı olay çıktı!.. Ünlü oyuncunun polisi ısırdığı anlar nasıl görüntülere yansıdı?

Türkiye’de gişe için mi film yapılıyor, yoksa sanat için mi?

Yıllardır tartışılan sanat filmleri izlenmiyor algısı 2017 yılında aşıldı mı?

Arif V 216’nın üç günde sergilediği 1 milyon 331 bin 691 kişilik rekoru, filmin başarısından mı; yoksa filmin beyaz perdeye girmeden önce yapılan pr’ndan mı kaynaklanıyor? Sinema Eleştirmeni ve gazeteci-yazar Burak Goral Canlı Masa’da açıklayacak!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanli masa