UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI NAFAKA VERMEMEK İÇİN BOŞANMANIN İPTALİNİ İSTEDİ!..

Boşanma kararından vazgeçen Coşkun Sabah, mahkemenin verdiği karara itiraz etti. Sabah'ın bu iptali istemesinin ardında eşinin istediği yüklü tazminatın olduğu konuşuldu.

ÜNLÜ ŞARKICI NAFAKA VERMEMEK İÇİN BOŞANMANIN İPTALİNİ İSTEDİ!..

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında 19 yıllık evli çift Coşkun Sabah’la Türkiye eski güzeli Ceyda Sabah boşanmıştı.

Ceyda Sabah, eski eşi Coşkun Sabah’tan 2 milyon liralık tazminatın yanı sıra iki kızı için aylık 5’er bin liradan 10 bin lira ve kendisi için de aylık 10 bin lira olmak üzere toplam 20 bin lira nafaka istemişti.

19 yıllık evli çift ihanet iddiasıyla boşanma kararından sonra aynı evde kalmaya devam ederek şaşırtmıştı. Ceyda Sabah, biri 18 diğeri 9 yaşındaki kızıyla eski eşinin evinde oturmaya devam etmişti.

Duymayan Kalmasın'da yer alan habere göre; Coşkun Sabah’ın boşanma kararı alınmasından sonra 15 günlük itiraz hakkını kullandığı ve temyize gittiği aylar sonra ortaya çıktı. Adli tatil sonrası görülen davadaysa hâkim kararı bozdu.

Yaşanan bu gelişmenin ardından alınan kararla birlikte boşanma davası sil baştan yeniden görülecek. Böylece Ceyda Sabah’ın milyonluk boşanma tazminat protokolü de iptal olmuş oldu. Bu kararın şokunu yaşayan Ceyda Sabah’ın boşandığı halde aynı evde yaşadığı eski eşinin evinden ayrılıp yeni bir eve taşınacağı öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCOŞKUN SABAH