UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AYLA FİLMİNİN YAPIMCISI MUSTAFA USLU’DAN YENİ PROJE!..

Ayla filmi ile beyazperdede sükse yapan Usta Yapımcı Mustafa Uslu, eşi Sinem Öztürk’ün doğum gününde yeni projeleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

AYLA FİLMİNİN YAPIMCISI MUSTAFA USLU’DAN YENİ PROJE!..

Son dönemde beyazperdeye damgasını vuran Ayla filminin yapımcısı Mustafa Uslu, eşi Sinem Öztürk’ün doğum gününde görüntülendi.

Eşi Sinem Öztürk’e sürpriz bir akşam hazırlayan Uslu; “Sürprizi bozmamak için çok uğraştım” dedi.

Ayla filminin gişesiyle ilgili sorulan sorulara ise Usta Yapımcı: “5 milyonu geçti daha da gideceğine inanıyorum. Yeni projeler de gelecek” açıklamasını yaptı.

Yakın zamanda “Müslüm” filmiyle beyazperde çalışmalarına devam edeceğini belirten Mustafa Uslu: “Müslüm filmi geliyor. Müslüm Gürses bu ülkenin çok kıymetli bir sanatçısı. Müslüm Abi’ye yakışır güzel bir iş olmasına çok özen gösteriyorum.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Mustafa Uslu, Yönetmen Can Ulkay ile Oyuncu Timuçin Esen arasında kavga çıktığı yönündeki haberleri ise “Gerçeği yansıtmayan haberler” diyerek yalanladı.

Geceye katılan ünlüler arasında Nergis Kumbasar ile Onur Büyüktopçu ise Sinem Öztürk’ün mutlu gecesinde, gecenin çok güzel geçtiğini belirterek güzel oyuncunun mutluluğunu paylaştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmagazin  ayla  sinem öztürk