UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ TV’YE KONUŞTU! “BENİ TARKAN KARDEŞİMLE KÖTÜ YAPIYORLAR!”

Mustafa Keser, Göktürk’te ev yemekleri lokantası açtı. Yıllarca çalıştığı Beylerbeyi’ndeki müzikholünden çıkıp Göktürk’e taşındığını söyleyen Mustafa Keser, kendisinden sonra Türk Sanat Müziği okuyacak kimsenin kalmadığını belirterek isyan etti.

UÇANKUŞ TV’YE KONUŞTU! “BENİ TARKAN KARDEŞİMLE KÖTÜ YAPIYORLAR!”

Mustafa Keser, “Arkamda kimse yok. Keşke olsaydı bu müzik mezbelesi, bu rezalet söz konusu olmazdı. Türk müziğiyle alakası olmayan formlar, Türk müziği olarak gençlere tanıtılıyor. Fabrika ayarları bozulmuştur, geriye dönüş de yok. Bu konuda karamsarım. 20 yıl sonra Türk müziği mort yani, bitecektir!” şeklinde konuşmuştu.

UçanKuş TV’de yayınlanan “Canlı Masa” programına canlı yayında telefon bağlantısı ile katılan Keser çok konuşulan sözleri hakkında açıklama yaptı.

Ünlü sanatçı Mustafa Keser “Bir kaç yıldır tutturmuşlar beni Tarkan kardeşimle kötü yapıyorlar. Ben Tarkan için herkes kendi branşında okumalıdır demiştim. O branşta olmasına rağmen güzel okumuş. İyi Türk Sanat Müziği icra etmekse TRT sanatçıları kadar iyi okuyamaz.” Diyerek sözlerinin arkasında olduğunu belirtti.

Mustafa Keser, Bülent Ersoy ve Tarkan'ın düetini nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna ise “Bunlar işin ticari kısmı” cevabını verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmustafa keser