UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FOX’TAN EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ GENÇLİK PROJESİ!..

Tv’lerin gençliğe değer vermesi gerektiği defalarca yazıldı, çizildi!.. FOX ise ilk adımı attı! Büşra Yılmaz’ın çok satan kitabı 4N1K özelinde yapılan anlaşmayla gençlik platformu kuruluyor.

FOX’TAN EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ GENÇLİK PROJESİ!..

Son zamanların gözde kanalı FOX, genç yazar Büşra Yılmaz’ın 4N1K kitabını merkezine alan içerik anlaşmasıyla, “gençlerin kendilerini ifade edebilecekleri, Türkiye’nin en büyük iletişim platformu”nu kurmak için yola çıktı.

Bugün Fox Networks Group SVP ve COO’su Mehmet İçağasıoğlu, Fabrika Yapım şirketinin sahibi Öner Arslanel, Büşra Yılmaz ve 4N1K filminin oyuncularının yer aldığı bir basın toplantısıyla tanıtılan platform, önce Mayıs ayında ikincisi çıkacak olan 4N1K filmini, ardından ise yazın Fox ekranlarında başlayacak olan diziyle start alacak.

Mehmet İçağasıoğlu toplantıda projeyi, Fox’un 1,5-2 sene önce kanal içeriğini değiştirmek üzere başlatılan sürecin bir adımı olarak anlattı.

Kiraz Mevsimi’nden bu yana hakkıyla bir gençlik işi yaratamadıklarını söyleyen İçağasıoğlu, söz konusu platformun yalnızca Fox’ta değil tüm medyada bir boşluğu dolduracağını belirtti.

12-22 yaş aralığındaki gençlere hitap edecek olan diziyi Glee’nin bir üst seviyesi olarak gördüklerini belirten İçağasıoğlu, Fox’un yalnızca dizi kısmında değil, film kısmında da var olacağını söyledi.

İçağasıoğlu, Fox’un film yatırımlarının büyüyerek devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Tüm bu süreçte Fox’un amaçları; 4N1K’yı başka pazarlara da ihraç etmek, bir üniversite kulübü kurmak, mobil oyun geliştirmek, e-spor partnerlikleri yapmak ve giysi koleksiyonları yaratmak gibi geniş bir yelpazede uzanıyor.

Öyle ki kanal, diziye yurtdışından oyuncu dahil etmeye bile yeşil ışık yaktı. Etrafında farklı iletişim metotları izlenecek olan proje özelinde Fox, telekom firmalarıyla özel tarifeler oluşturmak ve spor kulüpleriyle özel iletişimler gerçekleştirmek için şimdiden görüşmelerinin başladığını açıkladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFOX