UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HER ŞEY DAHA YENİ BAŞLIYOR! DEMET ŞENER GARDINI ALDI!

11 yıllık evliliklerini geçtiğimiz Cuma günü sonlandıran Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasında atışmalar devam ediyor.

HER ŞEY DAHA YENİ BAŞLIYOR! DEMET ŞENER GARDINI ALDI!

Mahkemenin boşanma kararını vermesinin ardından Demet Şener’in ilk sözleri “Çok şükür bitti!” olmuş, bu işin artık çok uzadığını ima etmişti.

Boşanma sonrasında ilk kez görüntülenen Şener, UçanKuş TV muhabiri Adem Demir’in sorularını cevapladı.

Şener, alacağı tazminatla ilgili detay vermezken, “Benim için boşanmak önemliydi, boşanmayı gerçekleştirdikten sonra gerisi önemli değil.” dedi.

Konuyla ilgili daha fazla açıklama yapmayan Demet Şener, “Boşandım, benim için önemli olan buydu. 15 aydır bunun için uğraşıyorum.” diyerek bundan sonraki süreçle ilgili “Aynı hayatıma devam edeceğim. Çocuklarım benim her şeyim.” dedi.

“İbrahim Kutluay ile tekrar görüşür müsünüz?” sorusuna “İbrahim çocuklarımın babası olarak hayatımda olacak. Sadece o kadar. İstediği zaman çocuklarını görebiliyor, daha dün gördü zaten.” cevabını verdi.  

Meryem Uzerli ve İbrahim Kutluay hakkında çıkan aşk iddialarıyla ilgili esprili bir cevap verip, “İbrahim kiminle görüşmek istiyorsa önce bana sorar. Ondan sonra görüşür.”dedi.

Şener, “Benim duyumlarım tek bir kişi üzerineydi.” diyerek yaşadığı ihanet olayına bir gönderme yaptı.

İhanet iddiasıyla ilgili mahkemeden istediği sonucunu alamayan Demet Şener, davayı bir üst mahkemeye taşıyacağı sinyallerini verdi.

Bundan sonraki hayatı ile ilgili de konuşan Demet Şener, söylediği tek bir cümle ile kafaları fena karıştırdı:

“Boşanma dışındaki her şey daha yeni başlıyor!”

Muhabir:Adem Demir

Kameraman:Volkan Özdemir

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDEMET ŞENER  İBRAHİM KUTLUAY