UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!..

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!..

İNENLER;

1-BÜLENT ERSOY

Eskiden Bülent Ersoy “Diva” olarak anılırdı. Şimdilerde ise nerede kavga orada Bülent Ersoy var. Şarkılarından, kendisinden daha çok kavgalarıyla gündeme geliyor. Bir bakıyorsunuz düne kadar yere göğe sığdıramadığı Gülşah Saraçoğlu’yla kapışıyor, bir bakıyorsunuz Lerzan Mutlu’yla… Olağanüstü itici olduğunun farkına varamayan Bülent Ersoy inenler listemizin ilk sırasında…

2-HÜLYA AÇIKGÖZ

Hadise’nin haklı yere yasaklanan klibinin bir de çalıntı çıkması kardeş kavgasına neden oldu. Klibin perde arkasında ablası Hülya Açıkgöz’ün olması nedeniyle Hadise’nin yaşananlardan Hülya Açıkgöz’ü sorumlu tuttuğu, kavga ettiği iddia edilse de Hadise öyle bir sorun olmadığını açıkladı. Her ne kadar kardeşiyle arası açılmasa da olay klibin sorumlusu Hülya Açıkgöz olduğu için inenler listemizde 2. sırada…

3-NUR YERLİTAŞ – HALUK ŞENTÜRK

Nur Yerlitaş’ın sözlerini kimse affetmiyor. Herkes açık bir özür bekliyor… Ancak beklenen net özür bir türlü gelmiyor.  Nur Yerlitaş ise tepki alan moda paylaşımlarına hızla devam ediyor. Nur Yerlitaş’ın son günlerde sürekli Bülent Ersoy ve menajeri Haluk Şentürk’le strateji yaptığı iddia edilirken, Nur Yerlitaş ve yeni ekürisi Haluk Şentürk ikilisi inenler listemizde 3. sırada yerini alıyor.

4-KERİMCAN DURMAZ

Kerimcan Durmaz, Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne aldı… Sahnede “ne yapılacağı” soruları kafaları karıştırmıştı. Nitekim Kerimcan Durmaz sahnede çok güzel bir dans şov sergiledi. Bu durumu da en çok ünlü menajer Murat Yıldırım eleştirdi. Yıllardır bu piyasada olan ve birçok başarılı işe imza atmış olan Murat Yıldırım’ın sözlerine “Herhalde ünlü olmak istiyor. Ben gelip benim menajerliğimi yap desem üstüme atlar” gibi basit cümlelerle cevap veren Kerimcan Durmaz inenler listemizde 4. sıraya yerleşti.

5-LİNET

Linet albüm çıkarttı… Çoğu kişinin zaten bu albümden haberi dahi yok. Büyük ihtimalle sizler de buradan öğreniyorsunuzdur bu durumu. Tanıtımı yeni yapılıyor albümün… Böylesi bir dönemde albüm tanıtmak için herhalde en kötü zaman… Yıllardır yanlış stratejilerle sesinin hak ettiği yere gelemeyen Linet, listemizde 5. sırada.

 

ÇIKANLAR;

1-ENES BATUR

Çoğu Youtuber’ın yüzü beyazperdede gülmedi… Ancak bu gidişata Enes Batur ‘dur’ dedi. Film ilk hafta sonunda çok iyi bir rakama ulaştı. Youtuber’lara yüz çevirenler ise şoklar içerisinde izliyor. Enes Batur bir duvarı yıkarak çıkanlar listemizde ilk sıraya yerleşti.

2-İDO TATLISES

Şarkılarıyla herkesin kalbinde taht kurmuştu. Şimdi de gerçek ve samimi bir şekilde yaşadığı aşkı güzel sözleriyle anlatarak insanların kalbine işliyor İdo Tatlıses… Sevgilisine Instagram’dan methiyeler düzüyor… Sır saklamadan kalbinden geçtiği gibi konuşan ve yazan İdo Tatlıses samimiyetiyle çıkanlar listemizde 2. sırada…

3-CEBİMDEKİ YABANCI

Yapımcılığını Ferzan Özpetek’in yaptığı, Serra Yılmaz’ın yönettiği Cebimdeki Yabancı, fragmanıyla bile herkesi merak içinde bıraktı… Teknolojinin “karanlık” tarafını ele alan filmde sorgulamamız gereken sorular teker teker gün yüzüne çıkıyor. Fragmanı izleyenler film için şimdiden sabırsızlanıyor. Uzun zamandır böylesi bir heyecan duymayan sinema seyircisi filmi merakla bekliyor. Bu bekleyişin sebebi olan Cebimdeki Yabancı çıkanlar listemizde 3. sırada.

4-MESUT YAR

TV’de gece şovlarına duyulan özlemin çaresi oldu Mesut Yar. Şov fukarası ekranlarda şov’uyla gecelere renk getirdi. 360’da hemen ses getirmeyi başaran Mesut Yar, çıkanlar listemizde 4. sırada yer buldu.

5-GÜLSE BİRSEL

Gülse Birsel’in Aile Arasında filmi rekorlara doyamadı. İzleyenleri kahkaha krizlerine sokan Gülse Birsel’in başlayacak olan dizisi de herkeste merak uyandırdı. Son dönemin en başarılı isimlerinden olan Gülse Birsel çıkanlar listemizde 5. sırada…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler çıkanlar