UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİKKAT! TATİL İÇİN ERKEN REZERVASYON YAPMAYAN KAYBEDİYOR!

Tatil planı yapmayı herkes sever…Gideceğimiz yeri hayal edip, neler yapabileceğimizi düşünmek, gittiğimiz yerden paylaşacağımız fotoğrafların kadrajını ayarlamak… Daha tatile gitmeden kafamızda belirir. Ancak bu planları erken yapanlar karlı çıkıyorlar!..

DİKKAT! TATİL İÇİN ERKEN REZERVASYON YAPMAYAN KAYBEDİYOR!

Ülkemizde de müşterilerin güvenini kazanan turizm şirketlerinin başında Jolly Tur geliyor…

Doğu Akdeniz Uluslar Arası Turizm Fuarı’na katılan Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar’la hem fuarı hem de Jolly Tur olarak Türkiye’de neden bu kadar tercih edildiklerini sorduk!..

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, “Geçen yıla göre yüzde 70’lik bir büyüme kaydettik. 17 Kasım’da kampanyamıza başlıyoruz. İlk kampanya dilimimizi bitirdik. Hem yurt içi hem de yurt dışı kültür turları dediğimiz paket turlarımıza yoğun talep var.açıklamasında bulundu.

ERKEN REZERVASYONDA YÜZDE 45’E VARAN İNDİRM!..

Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar’a erken rezervasyon indirimi soruyoruz!.. Malum indirim nerede ilgi ve talep orada …

Mete Vardar, “Şu anda yüzde 45 gibi bir indirimimiz var. Erken rezervasyon çok daha değerli noktada çünkü, yurt dışından gelen turist sayısındaki artışla beraber her erken rezervasyon diliminde fiyatlar yükselebiliyor. Bu da talebin artmasındaki en büyük etken oluyor.” dedi.

TATİL PLANLARI YAPACAKLAR İÇİN KAÇIRILMAYACAK FIRSAT!..

Ve geliyoruz en önemli soruya ve soruna…

Diyelim ki rezervasyonu yaptık ve sonra vazgeçtik, iptal etmek istiyoruz… Jolly Tur olarak sağladığınız bir avantaj var mı?

Vardar, “ 72 saat öncesine kadar toplam rezervasyon bedelinin yüzde birini ödeyerek iptal sigortası alabiliyor misafirlerimiz. Hiçbir koşul belirtmeden tarih değişikliği de yapabilirler. Bu kolaylık aynı zamanda erken rezervasyonda talebin artmasını da sağlıyor.” diyerek tatil planı yapanlara biraz acele davranmaları gerektiği mesajını verdi!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERJOLLY