UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TOLGAHAN SAYIŞMAN, EŞİ ALMEDA ABAZİ’Yİ NEDEN UYARDI?..

Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi önceki akşam, hem 14 Şubat Sevgililer günü hem de evlilik yıldönümlerini kutlamak için dışarı çıktı. Romantik akşam yemeğinden sonra objektiflere takılan ikiliden samimi açıklamalar da geldi.

TOLGAHAN SAYIŞMAN, EŞİ ALMEDA ABAZİ’Yİ NEDEN UYARDI?..

Rol aldığı “Siyah İnci” dizisi erken final kararı alan Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi ile evlilik yıldönümü kutlamasında ortaya çıktı.

Sayışman, “Bugün bizim için çok özel bir gün. Geçen sene bugünlerde çok büyük bir heyecan yaşıyorduk şimdi aynı heyecanı başka duyguları da üstüne katarak yaşıyoruz. İnşallah ölene kadar böyle el ele hayatın getirdiği bütün zorlukları beraber atlarız.” diyerek samimi açıklamalarda bulundu.

İkili, birbirlerine aldıkları hediyeleri saklı tutan çift, maneviyatın daha önemli olduğunu söyledi.

Dizisinin final yapmasıyla birlikte tatile çıkmayı düşünen Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi’nin Arnavutluk’ta gerçekleşecek yeni bir projesinin olduğunu ve bu yüzden tek başına plan yaptığını açıkladı.

Sonrasında Abazi, yeni projesinden bahsedeceği sırada biraz tedirgin oldu ve Sayışman da “Arnavutluk’tan izlenecek bu röportajlar ona göre” diyerek uyarıda bulundu.

Abazi eşinden gelen uyarı sonrası, “Geçen her detayı vermişim, Arnavutluk’takiler biraz şaşırdı. Zor duruma düştüm.” dedi.

Aralarında kıskançlık krizi yaşanıp yaşanmadığı hakkında ise bakın çift nasıl samimi açıklamalarda bulundu!

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtolgahan sayışman  almeda abazi