UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDEN KADİR İNANIR, YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI!..

Ünlü oyuncu Kadir İnanır'ın tedavisi sürüyor. Prof. Dr. Reha Baran ve İnanır'ın doktoru basın toplantısı düzenledi. Sağlık durumu iyiye giden İnanır, yoğun bakımdan hasta odasına alındı.

SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDEN KADİR İNANIR, YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI!..

Beyinde pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırılan Yeşilçam’ın ünlü ismi Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında doktoru basın açıklaması yaptı.

Sanatçının doktoru Prof. Dr. Naci Koçel, Kadir İnanır’ın yoğun bakımdan çıktığını, iyi olduğunu ve hatta ayağa kalkıp yürüyüş yaptığını söyledi.

"Kadir İnanır, 11.02.2018 tarihinde sabah saatlerinde ani olarak gelişen konuşma bozukluğu ve sol tarafında güçsüzlük nedeniyle hastanemize gelmiştir. Yapılan nörolojik değerlendirme ile hastamızın inme/stroke geçirdiği saptanarak hızla beyin görüntülenmesi yapılmış ve sağ beyin yarısında küçük bir alanda problem geliştiği ancak beyin damarında oldukça geniş bir alanda beslenme bozukluğ yaratan bir pıhtının varlığı gözlenmiştir. Beynin büyük bir alanının risk altında olması nedeniyle nöroradyoloji tarafından kasıktan kateter ile girilerek beyin damarındaki pıhtı çıkarılıp beyin dolaşımı normal hale getirilmiştir. Klinik anlamda, işlem sonrası hastamızın nörolojik muayenesi tamamen normaldir."

KADİR İNANIR'DAN SEVENLERİNE MESAJ!

Ünlü sanatçı, bu süreçte kendisine destek olan sevenlerine ve basın mensuplarına da uzmanlar aracılığıyla sevgi ve selamlarını yolladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKADİR İNANIR